Shop de leukste musthaves bij Aphrodite Store!

Hi loves! Een tijdje geleden werd ik benaderd door Aphrodite Store: een webshop waar je allerlei leuke musthaves kunt shoppen. Zelf kende ik deze webshop nog niet. Genoeg reden om eens op ontdekkingsreis te gaan! In de blog van vandaag vertel ik jullie graag wat meer over Aphrodite Store én laat ik jullie mijn favoriete sieraad van deze webshop zien. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Over Aphrodite Store

Ben je op zoek naar een leuk sieraad voor jezelf of voor jouw bff? Dan móet je zeker eens een kijkje nemen op aphrodite-store.com. Op deze website shop je de leukste items voor zeer scherpe prijzen! Want wie wil dat nu niet? Naast oorbellen, ringen en armbanden vind je er gave statement kettingen of prachtige delicate kettingen. Ook voor leuke telefoonhoesjes ben je bij Aphrodite Store aan het juiste adres. De webshop heeft een gratis cadeauservice én verzending is gratis door heel Nederland. De levertijd bedraagt 1 tot 3 werkdagen.

Necklace Moon + Star

Zelf mocht ik een sieraad naar keuze uitkiezen, super leuk! Mijn oog viel meteen op een prachtig, subtiel goud kettinkje dat bestaat uit twee laagjes. Het zijn dus eigenlijk twee kettinkjes die aan elkaar vast zitten, heel handig! Het bovenste kettinkje bevat bolletjes en aan het onderste kettinkje zitten kleine maantjes en sterretjes vast. Deze Maan en Ster laagjes ketting kost €23,90,- en is verkrijgbaar via deze link. Is goud niet helemaal jouw ding? Niet getreurd! Deze leuke ketting is er ook in het zilver. Je kunt de ketting met ontzettend veel outfits combineren. Ik draag deze ketting graag met een top of jurkje waarbij de hals wat lager is, zodat de ketting op mijn huid valt in plaats van over mijn kleding. Dit kettinkje maakt mijn lookje helemaal af, LOVE IT!

Handige informatie

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe item! Ben jij nog niet helemaal summer ready? Shop dan snel jouw favoriete items bij aphrodite-store.com. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op Instagram of bezoek de website.

Liefs, Anouk


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebookBloglovin’ & Twitter


 

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen

Een reactie op “Shop de leukste musthaves bij Aphrodite Store!

Reacties zijn gesloten.