Devoted Creations’ Perfect Duo: Black Crown & Crown of Gold

IT’S TANNING TIME! Ik mocht deze maand weer een heerlijke crème van Devoted Creations uittesten. Dit keer koos ik voor de tanning lotion BLACK CROWN en ik besloot er gelijk een bijpassende moisturizer voor na het zonnen bij te kopen: CROWN OF GOLD. Deze twee topproducten vormen hét perfecte duo! Benieuwd naar mijn ervaring? Lees dan snel verder!

Black Crown

BLACK CROWN is afkomstig uit de Beyond Line van Devoted Creations. Deze bruiningsversneller bevat veel DHA, wat ervoor zorgt dat het bruiningsresultaat langer behouden blijft, yes! Deze 90-voudige DHA bronzer bevat bovendien natuurlijke en cosmetische bronzers. Het bijzondere aan Black Crown is dat deze crème als enige van alle producten van Devoted Creations zowel Nouritan als Meladark bevat. Deze twee wonderingrediënten zorgen ervoor dat de pigmentatie al na 1,5 minuut start, terwijl dit bij normale crèmes pas na 3 tot 4 minuten is, LOVE IT! Ook bevat de crème een Black Silicone emulsie, die ervoor zorgt dat alle ingrediënten uit het product in de huid worden opgesloten. Hierdoor werkt de bruining nóg langer door en wordt de huid goed gehydrateerd, ook niet geheel onbelangrijk! Wist je dat Black Crown bovendien allerlei hoogwaardige anti-aging ingrediënten bevat? Say goodbye to rimpels en kraaienpootjes! Black Crown heeft een Frosted Goji Berry geur en is geschikt voor elk huidtype. Zelf ben ik erg positief over Black Crown: de crème ruikt lekker, smeert makkelijk uit en zorgt voor een direct bruiningsresultaat. Een prima crème voor iemand die al een beetje voorgebruind is. Wil je echt een nog intensievere bruining? Dan zou ik gaan voor een crème met meer DHA bronzers.

Ingrediënten
Acai Berry Extract
Bioactive Tetra peptides
Black Siliconen Emulsion
Body Fit
Ester C
FreshTek
Ideal Lift
Lipochroman-6
Mangosteen Extract
Matrixyl Synthe 6
Meladark
Nouritan
Renovage

Crown of Gold

Een goede naverzorging van je huid na je bezoekje aan de zonnebank is natuurlijk niet geheel onbelangrijk! Voor een optimaal bruiningsresultaat gebruik ik na mijn zonnesessie de crème CROWN OF GOLD. Deze luxe moisturizer is afkomstig uit de Face & Body Care lijn van Devoted Creations. Crown of Gold bevat een 10-voudige DHA bronzer en natuurlijke bronzers die ervoor zorgen dat je kleur langer blijft behouden. Ik gebruik deze lotion dagelijks na het douchen en deze smeer ik in over heel mijn lichaam. Je kunt het dus eigenlijk zien als een soort aftersun die niet alleen zorgt voor een betere bruining, maar ook nog eens heel wat hoogwaardige anti-aging ingrediënten bevat.  Ook voelt je huid na het insmeren ontzettend zacht aan, héérlijk! Crown of Gold is geschikt voor elk huidtype en Devoted Creations omschrijft de geur als een Sweet Seduction geur.

Ingrediënten
Color Fade Protecting
Cranberry Oil
Light Reflectors
Matrixyl Synthe 6
Revita Fit
Walnut Oil

Handige informatie

Zowel Black Crown als Crown of Gold zijn verkrijgbaar bij zonnestudio SunJora in Oudenbosch. Ik haal hier eigenlijk altijd al mijn crèmes, ideaal! Black Crown is verkrijgbaar in flessen van 200 ml voor €73,95,- of in sachets van 15 ml voor €7,50,-. Crown of Gold is verkrijgbaar in flessen van 550 ml voor €22,95,-. Woon je in de buurt van Oudenbosch? Ga dan zeker eens langs bij SunJora. Naast de bovengenoemde crèmes hebben ze nog een super breed assortiment aan andere crèmes van Devoted Creations. Na het vinden van de perfecte crème kun je gelijk onder een van de drie verschillende soorten zonnebanken: de Ergoline Excellence 800, de Ergoline Prestige 1100 of de Ergoline Prestige 1600. Zelf ga ik altijd onder de Ergoline Prestige 1600, maar als je een beginnende zonner bent dan zou ik starten met de Ergoline Excellence 800. Neem voor meer informatie zeker eens kijkje op Facebook en Instagram óf bezoek de website van SunJora.

OPENINGSTIJDEN SUNJORA OUDENBOSCH
Maandag – Vrijdag 09:00 – 20:00
Zaterdag 09:00 – 18:00
Zondag 10:00 – 17:00

Actie!

Er is op dit moment een super leuke actie bij SunJora: shop hét perfecte tanning duo (BLACK CROWN + CROWN OF GOLD) nu met een mega korting! Zo betaal je nu geen €96,90,- voor dit pakket, maar slechts €79,95,-. Wees snel, want deze actie loopt tot en met 31 augustus 2018!!

snapseed-26

Ik ben super tevreden over dit top duo! Wat is jouw favoriete crème voor onder de zonnebank? Laat het me vooral weten in de reacties hieronder. Wil je op de hoogte blijven van mijn laatste posts? Abonneer je dan op mijn blog!

Liefs, Anouk


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebookBloglovin’ & Twitter


Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen