Outfit of the day – Glitterss by Eef

 

It’s outfit time! In de blog van vandaag deel ik mijn favoriete outfit van dit moment met jullie. Het lookje dat ik heb samengesteld bestaat uit een mini rok met leopard print én ruffles, LOVE IT! Het rokje bestaat uit meerdere laagjes wat een speels effect creëert. Het rokje heb ik gecombineerd met een beige comfi coltrui, die ik in het rokje heb gestopt. De coltrui is heerlijk warm en zit erg lekker. Je kunt deze outfit op verschillende manieren combineren: met een panty en stoere bikerboots of met een dikke maillot en een leren jasje voor in de winter. Ga jij liever voor een classy look met hakken? Dat kan natuurlijk ook!

 

img_2968-2

 

Beide items zijn verkrijgbaar bij Glitterss, een super leuk winkeltje in het centrum van Oudenbosch. De coltrui kost €29,95,- en de mini rok kost €34,65,-. Naast kleding kun je hier terecht voor schoenen, sieraden, tassen en nog veel meer! Zeker de moeite waard om hier eens een keer langs te gaan. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op Instagram en Facebook óf bezoek de website van Glitterss.

 

Contactgegevens

Prof. van Ginnekenstraat 16
4731 JZ Oudenbosch
info@glitterss.com
06 – 23 29 06 86

 

Openingstijden

 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:00 uur tot 17:00 uur
Woensdag 9:00 uur tot 17:00 uur
Donderdag 9:00 uur tot 17:00 uur
Vrijdag 9:00 uur tot 18:00 uur
Zaterdag 9:00 uur tot 17:00 uur
Zondag Gesloten

 

Wat vinden jullie van mijn outfit? Laat het me vooral weten in de reacties hieronder!

Liefs, Anouk

 


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebook & Twitter


 

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen

3 reacties op ‘Outfit of the day – Glitterss by Eef

Reacties zijn gesloten.