Nieuwe MAC lipsticks!

Hi loves! Ik heb de afgelopen tijd ontzettend veel nieuwe producten van MAC Cosmetics aangeschaft, LOVE IT! MAC Cosmetics staat bij mij op nummer 1 als het gaat om make-up. Bijna mijn gehele make-up stash bestaat uit producten van dit fan-tas-tische merk. Vandaag vertel ik jullie graag wat meer over mijn twee nieuwste lipsticks. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Satin Lipstick – BRAVE

De eerste lipstick die direct mijn aandacht trok, was de satin lipstick in de kleur BRAVE. Wellicht komt deze naam jullie bekend voor, want deze kleur is best wel populair onder de MAC liefhebbers. Ik kon dan ook niet achterblijven! Toen ik dit pareltje zag, was ik meteen verkocht. BRAVE is een crèmeachtige lipstick met een gemiddelde tot volledige dekking. De kleur wordt omschreven als een pink-beige kleur met witte parelsDe lipstick voelt heerlijk zacht aan en heeft, zoals de naam het al zegt, een satijnen finish. Hierdoor is de lipstick makkelijk aan te brengen.

  • BRAVE kost €19,50,- en is verkrijgbaar via deze link.

 

snapseed-30

Lustre Lipstick – SWEETIE

Eenmaal klaar om mijn BRAVE lipstick af te rekenen, ontdekte ik dat er op dat moment een super leuke actie was waarbij je maar liefst 20 procent korting kreeg op bijna alle MAC lipsticks. Daarom besloot ik mezelf nog een extra lipstick cadeau te doen, yes! Ik koos voor een lustre lipstick in de kleur SWEETIE. Deze kleur kan omschreven worden als een ultra-sweet pink kleur. De lipstick heeft een transparante tot gemiddeld opbouwbare dekking met een glanzende finish en is makkelijk aan te brengen.

  • SWEETIE kost €19,50,- en is verkrijgbaar via deze link.

 

snapseed-31

 

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe lipsticks! Je kunt deze nude kleurtjes namelijk met ontzettend veel outfits combineren. Hieronder een foto waarbij ik de lipsticks draag. Op de linker foto draag ik de kleur BRAVE en op de rechter foto draag ik de kleur SWEETIE.

 

 

Wat vinden jullie van mijn nieuwe lipsticks? Laat het me vooral weten in de reacties hieronder.

 

Liefs, Anouk

 


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebookTwitter


Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen

2 reacties op ‘Nieuwe MAC lipsticks!

Reacties zijn gesloten.