Nu Skin: Tri-Phasic White Radiance Mask!

Hi loves! Afgelopen weekend heb ik een heerlijk relaxed weekendje gehad. Na mijn morning workout op zondag besloot ik een gezichtsmasker van Nu Skin uit te testen. Ik ging voor het Tri-Phasic White Radiance Mask. Ben je benieuwd naar mijn ervaring? Lees dan snel verder!

Tri-Phasic White Radiance Mask

Een tijdje geleden ontving ik van Nadeche (@nadechevh) een pakketje met daarin vier gezichtsmaskers van het merk Nu Skin. Reden genoeg om eens een heerlijk maskertje uit te proberen! Het is de bedoeling dat je het masker twee keer per week ’s ochtends of ’s avonds op je gezicht aanbrengt. Het Tri-Phasic White Radiance Mask bevat ontzettend veel verzachtende en vochtinbrengende ingrediënten die je huid heerlijk zacht maken, zodat je huid er weer stralend uit komt te zien.

Gebruiksaanwijzing

Het aanbrengen van het masker is heel simpel. Je volgt gewoon het onderstaande stappenplan:

  • Stap 1: Reinig je gezicht met een reiniger en breng het masker aan op een droge huid.
  • Stap 2: Maak het zakje open en leg het vochtige masker op je gezicht met de openingen over je ogen. Hierbij is het handig om met je voorhoofd te beginnen en het masker verder op je wangen te deppen in de richting van je kin. Zorg ervoor dat er geen lucht onder het masker komt en dat het masker mooi op je gezicht aansluit.
  • Stap 3: Laat het masker 5 tot 15 minuten op je gezicht liggen. Sluit je ogen en relax!
  • Stap 4: Verwijder het masker van je gezicht en masseer de rest van de vloeistof uit het masker op je gezicht. Je hoeft je gezicht daarna niet af te spoelen! Het masker kun je weggooien na gebruik.
  • Stap 5: Breng eventueel een dag- of nachtcrème aan en klaar is Kees!

 

Mijn ervaring

Ik vind het héérlijk om af en toe eens lekker een gezichtsmaskertje aan te brengen om zo een momentje van rust voor mezelf te creëren. Het ideale aan dit masker is dat het een kant-en-klaar masker is, dat je alleen maar op je huid hoeft te leggen. Je hoeft je gezicht niet helemaal in te smeren en af te spoelen, super easy! Mijn huid ruikt lekker en voelt weer heerlijk zacht aan. Echt een aanrader! Het enige waar ik wat minder enthousiast over ben, is de prijs. Het pakketje met daarin vier maskers kost namelijk maar liefst €41,75,-. Gelukkig vind je op de Facebook pagina Beauty Matters by Nadeche vaak leuke kortingen. Zeker iets om in de gaten te houden!

 

 

Handige informatie

Het pakketje met de vier maskers kost €41,75,- (excl. verzendkosten). Je kunt het Tri-Phasic White Radiance Masker bestellen via de Facebookpagina Beauty Matters by Nadeche. Ik zou deze pagina zeker even volgen, want hier vind je de nieuwste beauty trends en producten uit Amerika én maak je kans op te gekke goodiebags of zelfs VIP memberships!

Wat is jouw favoriete gezichtsmasker? Laat het me vooral weten in de reacties hieronder! Wil je geen enkele blog missen? Abonneer je dan op mijn website en stay tuned!

Liefs, Anouk


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebook & Twitter


Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen