Verliefd op mijn nieuwe iPhone Xs Max!

YES! Twee maanden geleden was het dan ein-de-lijk zover: de lancering van de allernieuwste iPhones. Ik kon echt niet wachten tot deze nieuwe pareltjes werden geïntroduceerd en afgelopen maand besloot ik zelf ook gelijk een nieuw toestel aan te schaffen. Ik koos voor de iPhone Xs Max in de kleur gold, wauw! Ben je benieuwd naar mijn allernieuwste aanwinst? Lees dan snel verder!

De nieuwe iPhone Xs Max

Het design

GIGANTISCH! Dat was het eerste wat ik dacht toen ik de doos van mijn nieuwe telefoon opende. Je kunt er eigenlijk niet omheen: de iPhone Xs Max is groot! Maar dat is precies wat ik wilde and I love it! Zowel de voor- als de achterkant van het toestel zijn volledig gemaakt van glas en het frame is van roestvrij staal. Het beeldscherm loopt helemaal door tot de randen en de home button is verdwenen. De iPhone Xs Max komt in drie verschillende kleuren: gold, space grey en zilver. Je kunt hierbij kiezen uit 64 GB, 256 GB of 512 GB geheugen. Ik koos voor de tweede optie, omdat het geheugen op mijn oude iPhone telkens vol raakte.

Booming beeldscherm!

En dan het prachtige 6,5-inch Super Retina OLED-beeldscherm. Ja, een hele mond vol! De iPhone Xs Max is de grootste iPhone die tot nu toe is gemaakt en door de goede schermeigenschappen kun je deze telefoon ideaal gebruiken voor het kijken van een filmpje of het spelen van games. In tegenstelling tot alle andere iPhones met een LCD scherm, zijn de beelden op de iPhone Xs Max vele malen scherper en de kleuren veel intenser.

snapseed

De allerbeste specificaties

Maar wat kan de allernieuwste iPhone Xs Max nu eigenlijk allemaal? Nou, dat zal ik je vertellen! Deze telefoon kent namelijk heel wat extra opties die verder gaan dan ooit tevoren…

Capture every moment

Mijn favoriete feature van de iPhone Xs Max is, hoe verrassend ook, de nieuwe camera. Of eigenlijk gezegd camera’s! De iPhone Xs Max heeft namelijk een dubbele 12-megapixelcamera, inclusief groothoek- en telelens. Een combi van deze twee lenzen resulteert in de meest prachtige kiekjes met een echt Bokeh effect (=scherpe voorgrond, wazige achtergrond). Hiermee word jij binnen no time een pro in fotograferen! Máár dat is nog niet alles: aan de iPhone Xs Max is bovendien de Smart HDR functie toegevoegd, waarbij de camera een rits van foto’s maakt met verschillende instellingen die worden gecombineerd tot één perfecte foto. Last but not least heeft Apple ook nog de Depth modus geïntroduceerd waarmee je de scherpte van de achtergrond van een foto tot in de puntjes kunt aanpassen.

Goodbye Touch ID, Hello Face ID!

Een van de opties die ik echt ideaal vind ten opzichte van mijn oude iPhone 6s is de overgang van Touch ID naar Face ID. Het kwam bij mijn oude toestel vaak genoeg voor dat ik m’n telefoon niet kon ontgrendelen, omdat mijn vingerafdruk niet reageerde of omdat mijn vingers een beetje vettig waren. Met het gebruik van Face ID op de iPhone Xs Max is je telefoon super snel én makkelijk ontgrendeld! Je hoeft alleen maar in de camera te kijken en omhoog te swipen!

 

img_0177.jpg

 

Snel en energiezuinig

Wist je dat de iPhone Xs Max de snelste iPhone tot nu toe is? Ja het is echt zo! De iPhone Xs Max heeft namelijk een nieuwe chip: de A12 Bionic chip. Dit is de kleinste, snelste en krachtigste chip ooit, waardoor alles razendsnel werkt. Oja, deze coole chip is niet alleen sneller maar ook nog eens energiezuiniger. De batterij van de iPhone Xs Max gaat hierdoor maar liefst 1,5 uur langer mee dan die van de iPhone X.

Waterproof?!

Naast de bovengenoemde functies vind ik het ook ontzettend fijn dat de iPhone Xs Max volledig stofvrij is én zo’n 30 minuten onder water kan worden gehouden op een diepte van maximaal 2 meter. Sta je midden in een regenbui of heb je per ongeluk je drankje over je telefoon gemorst? No worries! De iPhone Xs Max overleefd het allemaal!

Extra’s

Omdat de iPhone Xs Max geen aparte aansluiting heeft voor je koptelefoon, zou je denken dat opladen en muziek luisteren via je koptelefoon niet meer samen gaan. Máár niets is minder waar! De iPhone Xs Max is namelijk super makkelijk draadloos op te laden. Ideaal voor muziekliefhebbers die vergeten zijn hun telefoon op tijd in de lader te stoppen.. including me!

Handige informatie

De iPhone Xs Max wordt geleverd in de standaardverpakking die we van Apple kennen. In de doos vind je een oplader, oortjes en een gebruiksaanwijzing. De nieuwste collectie iPhones is te verkrijgen via de originele Apple site of via je mobiele provider.

 

 

Ik ben óntzettend blij met mijn nieuwe telefoon! Wat vinden jullie van de nieuwe iPhones? Laat het me vooral weten in de reacties hieronder. Wil je geen enkele blog missen? Abonneer je dan op mijn website en stay tuned!

Liefs, Anouk

 


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebook & Twitter


 

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen