CYBER MONDAY bij iDeal of Sweden: alleen vandaag nog 50% korting op ALLES!

Black Friday is inmiddels alweer een paar dagen achter de rug, maar de kortingen vliegen ons ook vandaag nog om de oren! Het is namelijk CYBER MONDAY en dat is voor veel online winkels de laatste dag dat je kunt profiteren van zeer scherpe aanbiedingen. Zo ook bij iDeal of Sweden, want tot 23.59 uur vanavond shop je ALLES van dit ge-wel-dige merk nu met maar liefst 50% korting, WAUW!

My favorites!

Omdat iDeal of Sweden ontzettend veel leuke items verkoopt, kan ik me voorstellen dat het lastig is om een keuze te maken. Daarom heb ik voor jullie een top 5 van mijn favoriete telefoonhoesjes opgesteld. Benieuwd naar mijn meest favoriete hoesjes? Lees dan lekker mee!

Nummer 5 – Pink Sunset

Op nummer 5 van mijn meest favoriete iDeal of Sweden hoesjes staat mijn meest recente aanwinst, namelijk de Pink Sunset case! Zoals de naam het al zegt, wordt dit hoesje geïnspireerd door de prachtige Spaanse zonsondergangen. De zachte kleuren van roze en paars zorgen ervoor dat deze case super makkelijk met meerdere lookjes te combineren valt, LOVE IT!

Nummer 4 – All Eyes on Me

Een ander hoesje dat je ook met zeer veel outfits kunt combineren, is de All Eyes on Me case in samenwerking met influencer Hailee Lautenbach. Deze case is bedrukt met een patroon van ogen en super schattige hartjes op een witte achtergrond. Het hoesje oogt simpel, modern en stijlvol.

Nummer 3 – Geo Floral Scarf

Een tijd geleden bracht iDeal of Sweden een nieuwe reeks hoesjes uit in samenwerking met Duitse influencer Kinga. De Geo Floral Scarf case uit deze collectie staat zeker weten op nummer 3 van mijn top 5! De geometrische vormen in combinatie met de prachtige bloemen en de vrolijke luipaardprintjes maken het hoesje he-le-maal af!

img_1934-1

Nummer 2 – Mayfair Clutch Pink

Op nummer 2 staat bij mij de Mayfair Clutch Pink. Wat ik zo fijn vind aan dit hoesje, is dat het een clutch is die niet alleen de achter- maar ook de voorkant van je telefoon optimaal beschermt! Je kunt alle cases van iDeal of Sweden heel gemakkelijk in deze clutch klikken en dus erg leuk met elkaar combineren. Deze mayfair clutch is roze van kleur, heeft een magnetische druksluiting en een afneembaar riempje. Zelf vind ik het ontzettend leuk om deze clutch te combineren met de Geo Floral Scarf case <3.

Nummer 1 – Golden Glamour

En dan… Mijn FAVORIETE hoesje van iDeal of Sweden: de Golden Glamour case afkomstig uit de Hannalicious collectie. Dit prachtige hoesje heeft een marmeren patroon bestaande uit witte, bruine en grijze accenten. Het hoesje is afgewerkt met gouden glitters. LET’S SPARKLE!

CYBER MONDAY!

Omdat het CYBER MONDAY is, shop je alleen vandaag nog ALLE items van iDeal of Sweden met 50% korting. Deze geweldige sale is geldig tot 23:59 uur vanavond, dus wacht niet te lang! Klik hier om naar de webshop te gaan en bestel direct jouw favoriete items!

Ik vind deze actie helemaal super! Hebben jullie al een hoesje van iDeal of Sweden gescoord? Laat het me vooral weten in de reacties hieronder. Wil je geen enkele blog missen? Abonneer je dan op mijn website en stay tuned!

Liefs, Anouk


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebook & Twitter


Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen

2 reacties op ‘CYBER MONDAY bij iDeal of Sweden: alleen vandaag nog 50% korting op ALLES!

  1. Hey leuke blog en heb genoeg bumpers voor mijn samsung s8 maar de onderste vind ik de mooiste.vandaag wel kneipp 1+1 gratis bij kruidvat dus lekkerr douche foam lavendel en bodylotion lavendel douchegel voor mijn vriend voor sinterklaas en nog massage olie tropisch ook leuk hihi scoorde nog oorbellen voor 3 euro dus cyber monday was het wel voor mij hihi

    Liked by 1 persoon

Reacties zijn gesloten.