Shooting day @YAB fashion store

Hi loves! Vorige maand had ik in samenwerking met YAB Fashion Store een ontzettend gezellige fotoshoot voor de collectie die op dat moment werd gelanceerd. In de blog van vandaag vertel ik jullie graag wat meer over deze leuke winkel én deel ik natuurlijk wat kiekjes. Enjoy!

YAB Fashion Store

YAB Fashion Store is een ontzettend leuke winkel, gevestigd in het oh-zo gezellige Dordrecht. Je kunt er terecht voor de hipste kleding, schoenen, tassen, sieraden, zonnebrillen, riemen, noem het maar op! Ook mannen kunnen hier terecht voor de leukste musthaves. Naast een winkel heeft YAB Fashion Store ook een online shop, waar je in een handomdraai jouw favo lookje besteld, LOVE IT. Elke week wordt er een nieuwe collectie gelanceerd, dus keuze genoeg! Hieronder een overzicht van de outfits die ik in samenwerking met YAB Fashion Store heb geshoot.

Outfit 1Outfit 1

 

 

Outfit 2

Outfit 2

 

 

Outfit 3

Outfit 4

 

 

Outfit 4

Outfit 3.jpg

 

 

Outfit 5

Outfit 5

 

 

Outfit 6

Outfit 6

 

  • Kiki Velvet Suit Black

 

Outfit 7

Outfit 7

 

 

Ik vind YAB Fashion Store een ontzettend leuke winkel en ik vond het dan ook super leuk om hier kleding voor te shooten! Mijn favoriete lookje is denk ik toch wel lookje nummer 6! Ik vind het paarse shirtje met de ruffle mouwtjes ontzettend leuk staan op het zwarte leren rokje. Als ik jullie was, zou ik zeker eens een kijkje nemen bij YAB Fashion Store <3. Kun je niet langer wachten? Bezoek dan de webshop via www.yab-fashion.nl.

Handige informatie

Contactgegevens

Adres:
Vriesestraat 32
3311 NR Dordrecht

Telefoon: 
+31 (0) 78 645 84 10

Openingstijden

Maandag 12:00-17:00
Dinsdag 10:00-17:30
Woensdag 10:00-17:30
Donderdag 10:00-21:00
Vrijdag 10:00-17:30
Zaterdag 10:00-17:30
Zondag Gesloten

Wat vind jij van YAB Fashion Store? Laat het me vooral weten in de reacties hieronder! Wil je geen enkele blog missen? Abonneer je dan op mijn website en stay tuned!

 

Liefs, Anouk


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebook & Twitter


 

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen