Boost jouw concentratie met Rocketbrain!

Een pil die ervoor zorgt dat jouw concentratie, geheugen, focus én cognitie binnen no time worden verhoogd? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn! Toch lijkt dit wondermiddel tegenwoordig echt te bestaan. Zo ontwikkelde Rocketbrain een voedingssupplement dat ervoor zorgt dat je gefocust en scherp blijft en dat tot wel 5 uur lang! Reden genoeg om deze capsules maar eens uit te testen. Ben je benieuwd naar mijn ervaring? Lees dan snel verder!

Wat is Rocketbrain?

Rocketbrain is een Amsterdams merk dat in 2017 een nieuw voedingssupplement op de markt bracht. Deze wonderpillen zorgen voor een stijging in je concentratie, geheugen, focus en cognitie. En dat tot zo’n 4 tot 5 uur lang. Rocketbrain bevat veilige én organische ingrediënten waarvan wetenschappelijk is onderzocht dat ze de hersenproductiviteit een flinke boost geven. Maar wat voor ingrediënten zitten er dan in deze toverpillen? Dat zal ik je vertellen! Rocketbrain heeft een 7-tal ingrediënten geselecteerd waarmee uiteindelijk een focused state of mind wordt gecreëerd. Hieronder een overzichtje:

  1. Bacopa Monnieri voor het verlengen van de aandachtsspanne en het verbeteren van geheugenvorming.
  2. Panax Ginseng voor een positieve werking op je humeur, afweer en cognitie.
  3. Rhodiola Rosea voor een verbetering in geheugen en cognitie.
  4. L-Theanine voor een kalmerende en stress verminderende werking.
  5. Cafeïne om je hersenen sneller op gang te laten komen en een betere focus.
  6. Ginkgo Biloba voor een tevreden en voldaan gevoel en een vermindering in stress.
  7. Vitamine B6 om je hersenen van de juiste eiwitten en vetzuren te voorzien.

 

Voor wie is Rocketbrain bedoeld?

Rocketbrain is niet alleen ideaal voor alle studenten onder ons, maar ook op sporters en professionals hebben de capsules een positieve uitwerking. Zo is bewezen dat het voor studenten een positieve uitwerking heeft op het halen van deadlines, doordat je informatie sneller en effectiever in je opneemt. Je blijft daarnaast langer gefocust en scherp. Voor sporters bevordert Rocketbrain de hersenchemie voor extra motivatie, discipline en controle en voor professionals stimuleren deze pillen je probleemoplossend vermogen en focus. Presteren onder tijdsdruk en stress is vanaf nu een eitje voor jou!

 

Hoe gebruik je Rocketbrain?

Het gebruik van Rocketbrain is super simpel. Volg gewoon het onderstaande stappenplan:

Stap 1 Neem twee Rocketbrain capsules voor een boost in concentratie, geheugen, focus en cognitie.
Stap 2 Geef Rocketbrain 30 tot 45 minuten om in te werken.
Stap 3 Presteer 4 tot 5 uur lang optimaal met Rocketbrain.
Stap 4 Voor lange sessies kan na 4 uur één extra capsule ingenomen worden.

Het is niet verstandig om meer dan drie pillen tegelijkertijd in te nemen en ook niet om meer dan vier pillen binnen 24 uur in te nemen.

Mijn ervaring

Omdat ik zelf geen student meer ben, maar op mijn werk vaak deadlines heb en soms dingen snel af moet hebben, besloot ik de Rocketbrain pillen tijdens een werkdag uit te testen. Ik weet van mezelf dat ik in de ochtend een aardig goede focus en concentratie heb, maar dat deze focus ’s middags vaak ver te zoeken is. Ik kan mezelf dan moeilijker concentreren en werk veelal ook een stuk langzamer. Om die reden nam ik ’s middags twee capsules. Ik moet zeggen dat ik de hele middag flink door heb kunnen werken (zonder ook maar 1 moment van stress). Wat ik vooral fijn vond, is dat ik erg goed gehumeurd was en aan het eind van de dag veel energie had. Ik zou de pillen alleen niet iedere dag innemen (dit wordt ook niet aangeraden!), omdat je hersenen ook af en toe rust nodig hebben. Maar voor een belangrijke deadline of wedstrijd zou ik de Rocketbrain capsules zeker eens uitproberen!

 

Handige informatie

De Rocketbrain capsules zijn verkrijgbaar in zakjes van 18 capsules voor €9,95 of in zakjes van 36 capsules voor €19,95 (deze zijn nu in de aanbieding voor €14,95). Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op Instagram en Facebook of bezoek de website van Rocketbrain.

Wat vinden jullie van Rocketbrain? En hoe zorgen jullie voor meer concentratie en focus? Laat het me vooral weten in de reacties hieronder! Wil je geen enkele blog missen? Abonneer je dan op mijn website en stay tuned!

Liefs, Anouk


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebook & Twitter


Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen