KEUNE’s Miracle Elixir behandeling voor beschadigd haar

Hi loves! Vorige maand onderging ik bij Kapsalon De Barbier in Oudenbosch de Miracle Elixir behandeling: een intensief voedende en herstellende keratine behandeling, ideaal voor beschadigd haar. Ik ben ontzettend blij met het resultaat. Ben je benieuwd naar mijn ervaring? Of wil je gewoon wat meer weten over deze behandeling? Lees dan snel verder!

De Miracle Elixir behandeling

De Miracle Elixir behandeling van Keune is een speciaal ontwikkelde keratine behandeling die het haar een ultieme boost geeft en resulteert in zachter haar dan ooit tevoren! Deze unieke behandeling zorgt er niet alleen voor dat je haar intens wordt gevoed, maar herstelt beschadigd haar ook tot wel 80 procent. De keratine booster die tijdens de behandeling in het haar wordt aangebracht bestaat uit een zeer complexe keratinemix, die de natuurlijke keratine in het haar nabootst en beschadigd haar van binnenuit herstelt. Kapsalon De Barbier voert de behandeling in twee fases uit (fase 2 na twee weken) en hierbij krijg je de Miracle Elixir Keratin Spray ter waarde van €19,70,- er gratis bij voor thuisgebruik.

 

 

Hoe werkt de behandeling?

De Miracle Elixir behandeling wordt in de kapperszaak uitgevoerd en bestaat uit vijf stappen:

  • Stap 1: In de eerste stap wordt gekeken naar de conditie van het haar. Op basis daarvan worden de beste producten geselecteerd.
  • Stap 2: Het haar wordt natgemaakt en gewassen met de producten die in stap 1 zijn geselecteerd. In mijn geval werd mijn haar gewassen met de Keune Care Keratin Smooth Shampoo en daarna met de Keune Care Keratin Smooth Conditioner.
  • Stap 3: Nadat het haar is gewassen, wordt een masker gekozen dat goed bij de conditie van het haar past (bij mij werd gekozen voor het Keune Care Keratin Smooth Masker). Dit masker wordt gemengd met een keratine booster, die vervolgens in nat haar wordt aangebracht.
  • Stap 4: In de vierde stap wordt het haar in een warme, vochtige handdoek gewikkeld waarna het keratinemasker zo’n 35 minuten moet intrekken onder de climazon. Na 35 minuten moet het haar goed worden uitgespoeld, handdoek droog worden gemaakt en ingesprayd worden met de Keune Care Miracle Elixir Keratin Spray. Je kunt deze spray thuis gebruiken telkens nadat je je haar hebt gewassen om het effect van de behandeling te verlengen.
  • Stap 5: In de laatste stap kan het haar naar wens worden geföhnd en gestyled.

 

 

Mijn ervaring

Een keratine behandeling voor het herstel van beschadigd haar? Ik had er natuurlijk al vaak genoeg van gehoord, maar ik had een dergelijke behandeling nog nooit uitgeprobeerd. Gelukkig kwam daar vorige maand verandering in toen ik de Miracle Elixir behandeling won via een winactie van Kapsalon De Barbier op Facebook.

Before

Voordat ik de behandeling onderging, was de conditie van mijn haar eigenlijk best prima. Ik heb mijn haar een tijd geleden laten kleuren als een soort balayage, waardoor de onderkant van mijn haar nu een stuk lichter is dan de bovenkant. Na verloop van tijd merkte ik wel dat mijn haar moeilijker doorkambaar werd. Vooral mijn punten (de blonde stukken in mijn haar) waren erg droog en zaten snel in de klit. Om die reden is tijdens de Miracle Elixir behandeling vooral keratine aan de onderkant van mijn haar aangebracht. De keratine kan natuurlijk ook over het hele haar worden verdeeld, maar mijn kapper vertelde me dat je haar daardoor wel wat vettiger kan worden. Ik heb de keratine daarom niet aan de bovenkant van mijn haar laten aanbrengen, maar vanaf de helft van mijn haar tot aan de punten (voornamelijk in het lichtere gedeelte).

After

Na de eerste behandeling voelde mijn haar ontzettend zacht aan, zelfs met krullen en haarlak! Na twee weken ging ik terug voor fase 2 van de behandeling. Deze fase is eigenlijk precies hetzelfde als de eerste fase en wordt uitgevoerd om het effect van behandeling 1 te versterken. Na de behandeling voelde mijn haar zachter aan dan ooit te voren. Ook zag het er gelijk een stuk gezonder, glanzender en stralender uit. Echt een aanrader! En ook nu, een aantal weken later, merk ik dat mijn haar nog steeds lekker zacht is. De keratinespray die je na de behandeling mee krijgt voor thuisgebruik laat je haar heerlijk ruiken en verlengt het effect van de keratine behandeling. Ik ben ontzettend tevreden met het eindresultaat. Heeft jouw haar ook een boost nodig? Dan is deze behandeling misschien wel dé oplossing voor jou!

 

Kapsalon De Barbier

Ik onderging de Miracle Elixir behandeling bij Kapsalon De Barbier in Oudenbosch. De behandeling kost hier €84,50,- en bestaat uit twee fases, waarbij fase 2 wordt uitgevoerd na twee weken. De Keune Care Miracle Elixir Keratin Spray voor thuisgebruik kost hier €19,70,-.

 

img_4174

 

Openingstijden

In de onderstaande tabel vind je de openingstijden van Kapsalon De Barbier.

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30–17:45
Woensdag 08:30–17:45
Donderdag 08:30–17:45
Vrijdag 08:30–17:45
Zaterdag 08:00–15:00
Zondag Gesloten


Contactgegevens

Kapsalon De Barbier is gevestigd aan de Bosschendijk 27 in Oudenbosch. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op Instagram of Facebook. Ook kun je contact met deze kapsalon opnemen door te bellen naar 0165 312 805.

Dit was het weer voor nu. Ik ben ontzettend blij met het resultaat! Hebben jullie ervaring met keratine behandelingen? Laat het me vooral weten in de reacties hieronder! Wil je geen enkele blog missen? Abonneer je dan op mijn website en stay tuned! Er komen nog heel wat blogs aan!

Liefs, Anouk


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebook & Twitter


Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen