Hunkemöller Valentine’s Collection – Mijn top 3 favoriete looks voor Valentijnsdag

It’s almost Valentine’s Day! En dat betekent dat het de hoogste tijd is om jouw lover te verrassen. Bij Hunkemöller shop je nu jouw favoriete items uit de nieuwe Valentijnscollectie. Heb jij deze prachtige collectie al gespot?! Ik wel! Vandaag deel ik daarom mijn top 3 favoriete lookjes voor Valentijnsdag met jullie. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

1. Pretty in Red

Wauw! Hoe mooi is dit eerste setje?! LOVE IT! Deze prachtige Akuti set bestaat uit een longline bh en een string of Brazilian broekje naar keuze. De set is rood van kleur, met witte details en is volledig afwerkt met kant, so so pretty! De bh is aan de onderkant wat langer, wat op dit moment natuurlijk helemaal hot is.

 

 

2. Flirty Valentine…

Mijn favoriete setje van de Valentijnscollectie is toch echt wel deze Zoya set, bestaande uit een voorgevormde beugel bh met een bijpassende string of Brazilian broekje. De bh heeft een halternek en is aan de achterkant volledig afgewerkt met kant, een echte eye-catcher! De sluiting bevindt zich aan de voorkant, handy! In het onderstukje komen dezelfde kanten details terug, die ervoor zorgen dat jouw look helemaal af is!

 

 

3. Satin Laced Kimono

Deze ge-wel-dige Kimono kon natuurlijk niet uit mijn top 3 favoriete Valentijns lookjes ontbreken. Met dit item maak je jouw lingerieset nóg completer. De kanten details en de satijnen stof vormen samen de ultieme combinatie. De kimono is er in drie verschillende kleuren: roze, rood en zwart. Let op! Dit item is limited edition!

 

 

Met welke look maak jij jezelf helemaal Valentijn-proof? Laat het me vooral weten in de reacties hieronder! Wil je geen enkele blog missen? Abonneer je dan op mijn website en stay tuned! Er komen nog heel wat blogs aan!

Liefs, Anouk


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebook & Twitter


 

 

 

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen