iDeal of Sweden – Donna Romina Collectie + Kortingscode!

Hi loves! Zoals jullie wellicht wel weten, ben ik helemaal gek op iDeal of Sweden. Dit merk maakt de allerleukste telefoonhoesjes, die jouw look helemaal afmaken. Recent heeft iDeal of Sweden weer een nieuwe collectie gelanceerd. Dit keer in samenwerking met Romina Meier. Ik ontving een prachtig hoesje uit deze collectie, LOVE IT! In de blog van vandaag vertel ik jullie alles over de Donna Romina X iDeal of Sweden collectie. Maar…. dat is nog niet alles! Ik heb nog een kortingscode waarmee je 20% korting krijgt op je volgende bestelling. De code vind je onderaan dit blogje. Veel leesplezier!

 

donnaromina-lifestyle-signatur-logo

 

Romina Meier

Romina Meier, ook wel @DonnaRomina op Instagram, is een Duitse influencer. In 2018 besloot ze zich volledig te richten op haar blog en toverde ze haar website donnaromina.net om in een succesvol bedrijf. Haar Instagram begon al snel te groeien (250K+ followers!), waardoor haar social media carrière een flinke boost kreeg. Romina droomt ervan om later fashion designer te worden en haar eigen merk op te zetten. Met haar collectie telefoonhoesjes in samenwerking met iDeal of Sweden is ze zeker een stap dichterbij het waarmaken van deze droom!

 

36148470_237939927033115_3955319130453704704_n.jpg

 

Donna Romina X iDeal of Sweden

Donna, Donna en nog eens Donna! Dat is precies wat de nieuwe Donna Romina X iDeal of Sweden collectie uitstraalt. In de hele collectie vind je de persoonlijke stijl en ambities van deze Duitse beauty terug: van een passie voor reizen tot haar liefde voor stoere dierenprints en luxere details. In elk hoesje vind je wel wat van Donna terug. Wat ik zelf zo leuk vind, is dat elk hoesje weer totaal anders is en je dus verschillende hoesjes met meerdere outfits kunt combineren. In totaal bestaat de Donna Romina collectie uit vier telefoonhoesjes. Ik zal jullie er wat meer over vertellen!

 

#1 Salt Water Marble

Het design van het eerste telefoonhoesje heeft haar uitstraling te danken aan onze prachtige blauwe oceanen. De kleuren van dit hoesje variëren van donkerblauw tot lichtere blauwe tinten met witte en turquoise accenten, prach-tig! Deze Salt Water Marble case oogt vrolijk, uniek en levendig.

 

dm-x-xs-saltwatermarble-single-1530x960

 

#2 Marigold Leo

De Marigold Leo case van iDeal of Sweden is het favoriete hoesje van Donna Romina en weerspiegelt haar als geen ander. Het hoesje oogt enerzijds stoer door de luipaardprint en anderzijds chique door de prachtige gouden details. De case geeft je een echte Versace vibe en maakt jouw outfit helemaal af, wauw!

dm-x-xs-marigoldleo-single-1530x960

 

#3 Khaki Snake

Het derde hoesje uit de Donna Romina collectie is de Khaki Snake case en dit is dan ook mijn ultieme favoriet uit de collectie. Het hoesje heeft een slangenpatroon, wat nu natuurlijk helemaal in is. Ik ben echt gek op dierenprints, LOVE IT! Deze case kun je super makkelijk met meerdere outfits combineren, super handig!

 

dm-x-xs-khakisnake-single-1530x960

 

#4 Mother Earth

De Mother Earth case is het laatste hoesje uit de Donna Romina collectie en is geïnspireerd op, zoals de naam het al zegt, moeder natuur. In het hoesje komen meerdere aspecten van onze planeet naar voor. Als je goed kijkt zie je in het patroon onze wereld vanuit een satellietbeeld: wolken, oceanen en landschap. Een ideaal hoesje voor de echte natuurliefhebbers onder ons!

 

dm-x-xs-motherearth-single-1530x960

 

Handige informatie + Kortingscode

iDeal of Sweden verkoopt hoesjes die gemaakt zijn voor Apple, Samsung en Sony telefoons. Welke modellen dit precies zijn, vind je terug op de website. Alle telefoonhoesjes uit de nieuwe collectie kosten €39,99 euro per stuk. Met de code ID20-SK617 krijg je maar liefst 20% korting op je eerstvolgende aankoop bij iDeal of Sweden! Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op Instagram en Facebook of bezoek de website van iDeal of Sweden. Wat vinden jullie van de nieuwe collectie van iDeal of Sweden? En wat is jullie favoriet? Laat het me vooral weten in een reactie hieronder!

 

Liefs, Anouk

 


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebookBloglovin’ & Twitter


Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen