HUDA BEAUTY – The New Nude Eyeshadow Palette

Hi loves! Zoals jullie wellicht wel weten, lanceerde Huda Beauty eind vorig jaar The New Nude Eyeshadow Palette: een ge-wel-dig oogschaduw palette met ontzettend veel prachtige kleuren. Ik kreeg dit pareltje voor mijn verjaardag en ik ben er nog steeds ontzettend blij mee. De kleuren maken jouw look helemaal af! Ben je benieuwd naar het dit prachtige palette van Huda Beauty? Lees dan snel verder!

 

 

Over Huda Beauty

Huda Beauty is een van ’s werelds snelst groeiende beauty merken. Het merk is opgericht door de Amerikaanse make-up artist Huda Kattan. Met meer dan 30 miljoen volgers op Instagram is Huda Kattan een van de meest succesvolle bloggers van over de hele wereld. Huda heeft sinds 2010 haar eigen collectie beauty producten, bestaande uit nepwimpers, oogschaduwpaletten, highlighters, lipproducten en nog veel meer! Op haar blog kun je van alles vinden over de laatste trends: van informatie over make-up, haar, huid en lichaam tot handige tutorials en product reviews, LOVE IT! Check ook zeker even het YouTube-kanaal van Huda Beauty.

 

 

The new nude palette

WAUW! Dit is denk ik het mooiste oogschaduw palette dat ik ooit met eigen ogen heb gezien. Wat een prachtige verpakking en wat ontzettend veel mooie kleuren. Het New Nude Palette van Huda Beauty bestaat in totaal uit 18 verschillende kleuren: van lichte tot donkere tonen en van koele tot warme tinten. De oogschaduws zijn sterk gepigmenteerd en je kunt er ontzettend veel soorten ooglookjes mee maken.

 

 

4c79ea32-5c02-4ab7-8825-3895015fc08f.jpg

Swatches

Hieronder zijn de swatches van de kleuren uit het palette afgebeeld. Van elke oogschaduw is ook gelijk de naam van de kleur weergegeven. Het New Nude Palette bestaat uit 10 matte oogschaduws, 2 glitter oogschaduws, 4 multi-reflecterende oogschaduws, 1 basis oogschaduw en 1 pressed pearl oogschaduw. Mijn favoriete kleurtjes uit dit palette zijn denk ik toch wel de wat lichtere, glinsterende kleurtjes!

 

Tips & Tricks

Zelf ben ik absoluut geen ster in het aanbrengen van oogschaduw. Daarom vond ik wat tips & tricks op de website van The Beauty Editor, handig! Voor elke oogschaduw is aangegeven hoe je deze het beste kunt aanbrengen.

Concealer basis oogschaduw:

  • Het gaat hierbij om de kleur concealed
  • Je kunt deze oogschaduw op meerdere manieren aanbrengen: (1) als basis voor glitters en schaduwen om het effect hiervan te versterken, (2) als concealer basis op je oogleden of (3) bovenop een matte oogschaduw om een cut crease te maken.

Matte oogschaduws:

  • De matte oogschaduws uit het palette zijn bare, play, love bite, spanked, lace, tickle, secret, tease, raw en teddy.
  • Deze oogschaduws kun je aanbrengen op je oogleden. Zorg ervoor dat je goed blend!

Multi-reflecterende oogschaduws:

  • Crave, fantasy, daydream en charmed zijn multi-reflecterende oogschaduws.
  • Voor een subtiele look kun je deze oogschaduws blenden in een matte oogschaduw. Wil je liever een paarlemoerglans? Breng de oogschaduw dan aan als basis of op een bloot ooglid. Voor een maximale glans kun je deze oogschaduw het best aanbrengen met je vinger, ondergedompeld in een setting spray.

Glitter oogschaduws:

  • De glitter oogschaduws uit het palette zijn excite en infatuated
  • Je kunt een glitter oogschaduw super makkelijk aanbrengen met een platte, dichte oogschaduwkwast.

Pressed Pearl oogschaduw:

  • Het gaat hierbij om de kleur kinky.
  • De oogschaduw kan het best worden aangebracht op een matte oogschaduw voor een prachtige shimmer.

 

 

 

Mijn ooglook

Zelf heb ik gebruik gemaakt van 6 oogschaduws om de onderstaande ooglook te creëren. Ik begon met de kleur concealed als basis. Vervolgens bracht ik de kleur secret aan in mijn buitenste ooghoeken en de kleur bare in mijn binnenste ooghoeken. Daartussen bracht ik de kleur play aan. Omdat dit allemaal matte kleuren zijn, bracht ik in het midden van mijn ooglid een reflecterende oogschaduw aan. Ik koos voor de kleur crave. Om de look helemaal af te maken, besloot ik de wat donkerdere kleur tickle als een soort wing in mijn buitenste ooghoeken aan te brengen en voilà klaar is Kees!

 

 

Handige informatie

Het New Nude Palette van Huda Beauty is verkrijgbaar via de officiële webshop van Huda Beauty en kost daar $65.00. In Nederland is het palette verkrijgbaar via de website van The Beauty Editor. Op deze webshop kost het palette €64.99. Wat vinden jullie van het NEW NUDE PALETTE van Huda Beauty? Laat het me vooral weten in de reacties hieronder! Wil je geen enkele blog missen? Abonneer je dan op mijn website en stay tuned!

Liefs, Anouk

 


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebook & Twitter


 

 

 

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen