Ontwerp je eigen MacBook skin bij CaseApp + Kortingscode!

Hi loves! Omdat mijn oude MacBook vorig jaar is gesneuveld, kocht ik begin dit jaar een nieuwe MacBook. Ik koos voor de MacBook Air 2018 in de kleur gold. Ik ben nog steeds ontzettend blij met mijn nieuwe pareltje, wauw! Ik wil natuurlijk niet dat mijn MacBook wordt beschadigd en om die reden besloot ik naast een normale hoes ook een laptop skin aan te schaffen. Ik mocht een skin ontwerpen via CaseApp én ik mag zelfs een kortingscode weggeven waarmee je maar liefst 20% korting krijgt op je eerstvolgende aankoop bij CaseApp! Lees je mee?

Over CaseApp

CaseApp is een Zweeds merk dat verschillende soorten skins en telefoonhoesjes verkoopt. Het leuke aan CaseApp is dat je zelf in de rol van ontwerper kunt treden. Je kunt jouw skin of telefoonhoesje helemaal customizen naar jouw smaak, hoe leuk is dat?! Op die manier geef je jouw toestel een persoonlijke touch én bescherm je jouw apparaat ook nog eens tegen krassen. Ben je niet zo creatief? No problemo! Je kunt namelijk ook kiezen voor een bestaand design. Op de site vind je genoeg leuke ontwerpen waar je uit kunt kiezen.

Skins

Een skin is een beschermende sticker die je over je apparaat heen kunt plakken. De skins van CaseApp worden afgedrukt op heel dun, op maat gemaakt materiaal met een matte afwerking. Hierdoor is de skin voor langere tijd beschermt tegen krassen. CaseApp maakt skins voor MacBooks, iPads, iPods, telefoonhouders, PC Laptops en verschillende soorten telefoons (iPhone, Samsung, OnePlus, Google, HTC, Nokia). Het aanbrengen van de skin vergt even wat precisiewerk, maar is over het algemeen niet erg moeilijk. Ben je de skin zat? Haal de skin dan gewoon van je toestel af! De skin laat geen resten achter op het toestel. Hieronder is de website van CaseApp weergegeven waarmee je jouw eigen ontwerp kunt samenstellen.

 

Schermafbeelding 2019-02-21 om 17.39.22.png

Hoesjes

CaseApp verkoopt naast skins ook echte hoesjes. En ja… ook deze kun je geheel zelf ontwerpen, LOVE IT! Je kunt kiezen uit twee verschillende soorten hoesjes (standaard hoesjes en extra beschermende hoesjes). Bij ieder hoesje heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen een afwerking met hoogglans of zijdeglans. CaseApp maakt hoesjes voor verschillende soorten telefoons (iPhone, Samsung, Google) en iPads.

Het standaard hoesje: deze hoesjes zijn gemaakt van topkwaliteit plastic, die bedrukt zijn met stickers in zeer hoge resolutie. Hierdoor wordt de afbeelding in elke hoek van het hoesje goed afgebeeld. Het hoesje zorgt ervoor dat je toestel goed beschermt wordt tegen krassen, lichte stoten en schokken.

Het extra beschermende hoesje: dit hoesje bestaat uit twee delen, waarvan het onderste deel gemaakt is van een schokabsorberend gedeelte voor als je telefoon ontzettend hard valt. Het tweede deel is gemaakt van hard kunststof plastic waarop je ontwerp wordt afgedrukt.

 

template-148-800x800

 

Mijn ervaring

Omdat ik recent een nieuwe MacBook heb aangeschaft, besloot ik te gaan voor een MacBook skin van CaseApp. Ik was vroeger altijd een beetje bang dat als je zo’n skin op je laptop plakt, er dan allerlei lijmresten of afdrukken op je laptop blijven zitten als je de skin er na verloop van tijd afhaalt. CaseApp verzekerde mij er echter van dat je hier absoluut niet bang voor hoeft te zijn en dat de skin helemaal niks op je laptop achterlaat. Het proberen waard dus! Ik koos uiteindelijk voor een bestaand ontwerp met prachtige bloemen in aquarel. Een paar dagen later ontving ik de skin thuis en kon ik hem op mijn MacBook plakken. Ik heb mijn MacBook eerst schoon gemaakt met een vochtig stukje keukenpapier. Vervolgens maakte ik mijn Macbook heel goed droog en kon ik de skin aanbrengen. In het begin plakte ik de skin een beetje scheef waardoor ik hem er helemaal vanaf moest halen. Dit ging super makkelijk en ik kon de skin gewoon weer opnieuw aanbrengen, super handig! Heb je een MacBook? Vergeet dan niet het Apple logo uit de skin te halen voordat je de skin aanbrengt. Het eindresultaat vind je hieronder, mijn MacBook ziet er nu nóg mooier uit, WAUW!

 

ac08c0c3-f9ae-4d7e-8a9e-fb35edd32055

 

Handige informatie + kortingscode

Voor meer informatie over CaseApp kun je een kijkje nemen op Facebook en Instagram of bezoek de website. De skin die ik heb aangeschaft kost €29,-. In samenwerking met CaseApp mag ik een kortingscode aan jullie weggeven, love it! Met mijn code ANOUKANTONISSEN krijg je vanaf nu 20% korting op je eerstvolgende bestelling bij caseapp.nl! Wacht niet te lang want de code is geldig tot 13 april 2019. Wat vinden jullie van mijn nieuwe MacBook skin? Laat het me vooral weten in de reacties hieronder! Wil je geen enkele blog missen? Abonneer je dan op mijn website en stay tuned!

 

Liefs, Anouk

 


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebook & Twitter


 

 

 

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen