Hunkemöller Member Days! – Shop jouw 3e artikel GRATIS!

Jaaaa! De leukste tijd van het jaar is weer aangebroken: Member Days bij Hunkemöller! Alleen dit weekend shop je als Hunkemöller member jouw derde artikel gratis. Online én in de winkel. Hoe leuk is dat?! Ik kocht onder andere een prach-tig lingeriesetje waar ik jullie maar al te graag meer over vertel. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Lorelai Set

Wauw! Deze Lorelai set van Hunkemöller moést ik hebben! Ik was meteen verkocht toen ik dit setje op Instagram zag! De set bestaat uit een voorgevormde beugel bh en een bijpassende string of Brazilian.

Voorgevormde beugel bh

De bh is aan de voorkant afgewerkt met een zwart kanten bloemenpatroon en roze details. Ditzelfde kanten werkje is terug te vinden aan de achterkant van de bh. De bh heeft een zogenaamde racerback van kant wat zorgt voor een dromerig effect, alsof je kleine vleugeltjes hebt op je rug. LOVE IT! De sluiting aan de achterkant is gemakkelijk los en vast te maken en zit ontzettend comfortabel. De bh kost €29.99,- en is verkrijgbaar via deze link.

 

2c87cd1e-8d2a-4375-ae57-4237e961fecd

String

Ik heb de bh gecombineerd met een bijpassende string, die aan de voorkant is afgewerkt met hetzelfde kanten bloemenpatroon als op de bh. Er zitten twee mini strikjes aan de voorkant en een strikje aan de achterkant, super cute! De string heeft verder een dubbele band, net zoals de bandjes van de bh dat hebben. De string kost €12.99,- en is verkrijgbaar via deze link.

 

2c87cd1e-8d2a-4375-ae57-4237e961fecd-1

 

Ik ben óntzettend blij met mijn nieuwe items! Hebben jullie al een nieuw lingeriesetje  van Hunkemöller geshopt? Laat het me vooral weten in de reacties hieronder! Wees wel snel, want deze actie geldt alleen dit weekend! Wil je geen enkele blog missen? Abonneer je dan op mijn website en stay tuned!

 

Liefs, Anouk

 


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebook & Twitter


 

 

 

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen