iDeal of Sweden: Een telefoonhoesje voor iedere look + Kortingscode!

Hi loves! Ik ben gek op iDeal of Sweden: hét merk dat de aller leukste telefoonhoesjes en accessoires verkoopt. In de blog van vandaag stel ik mijn top 5 favoriete telefoonhoesjes samen én vertel ik jullie met welke outfit ik ieder hoesje zou combineren. Oja! Ik heb ook nog een leuke kortingscode waarmee je 20% korting krijgt op je eerstvolgende aankoop bij iDeal of Sweden. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

 

Mijn top 5 favo hoesjes!

 

1. Wild Leopard case

I loveeee leopard prints! De Wild Leopard case behoort dan ook zeker tot mijn top 5 favoriete hoesjes van iDeal of Sweden. Je kunt deze case natuurlijk met ontzettend veel looks combineren. Zelf vind ik het leuk om het panter printje terug te laten komen in mijn outfit. Mijn favo lookje bij dit telefoonhoesje bestaat dan ook uit een rokje met panter print en een zwarte top, zoals op de foto hieronder <3.

 

 

2. Pillion Pink Marble case

Een marmeren patroon, roze accenten en een gouden logo samengesmolten tot een prachtig telefoonhoesje, LOVE IT! De roze kleur van deze Pillion Pink Marble case oogt ontzettend vrolijk en doet je meteen denken aan de zomer. Deze eye catcher zou ik combineren zomerse outfit met roze details. Wat vinden jullie?!

 

 

3. Khaki Snake case

Slangenprints zijn tegenwoordig helemaal in! Op nummer 3 staat dan ook de Khaki Snake case, afkomstig uit de Donna Romina collectie. Je kunt deze case met oneindig veel outfits combineren. Zelf zou ik gaan voor een neutrale look, zoals op de afbeelding hieronder. Hier draag ik een zwarte leren broek met een beige blouse.

 

 

4. Geo Floral Scarf case

Een tijd geleden bracht iDeal of Sweden een nieuwe reeks hoesjes uit in samenwerking met Duitse influencer Kinga. De Geo Floral Scarf case uit deze collectie staat zeker weten in mijn top 5 favoriete telefoonhoesjes! De geometrische vormen in combinatie met de prachtige bloemen en de vrolijke luipaardprintjes maken het hoesje he-le-maal af! Ik vind dit hoesje ontzettend leuk voor in de zomer in combinatie met een witte bikini.

 

 

5. Shine Bright case

Last but not least staat de Shine Bright case in mijn top 5. Dit hoesje is afkomstig uit de Debi Flügge collectie en doet je denken aan een prachtige sterren hemel. Het hoesje is zwart van kleur en ziet er elegant en feestelijk uit. Zelf vind ik het leuk om deze case te combineren met een zwarte sterrentop en een leuk rokje, zoals op de foto hieronder.

 

 

Korting!

Met mijn code ID20-SK617 krijg je nu maar liefst 20% korting op je eerstvolgende aankoop bij iDeal of Sweden! Wat is jouw favoriete hoesje van iDeal of Sweden? Laat het me vooral weten in de reacties hieronder. Wil je geen enkele blog missen? Abonneer je dan op mijn website en stay tuned!

 

Liefs, Anouk

 


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebook & Twitter


 

 

 

 

 

 

 

 

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen