Hoe leuk is deze Gaston Luga rugzak?!

Ik ben dol op tassen! Ik was dan ook super blij toen ik een tijdje geleden een hele leuke rugzak van Gaston Luga ontving! Dit Zweedse merk verkoopt ontzettend veel verschillende soorten rugzakken: voor dames én heren. Ik ben super blij met mijn nieuwste aanwinst. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder! Aan het eind van deze blog vind je een kortingscode waarmee je 15% korting krijgt op je eerstvolgende aankoop bij Gaston Luga. Veel leesplezier!

Over Gaston Luga

Gaston Luga is een Zweeds merk dat rugtassen verkoopt in hartje Stockholm. Alle tassen hebben een typisch Zweeds ontwerp: minimalistisch en elegant. Hierdoor kun je elke tas super makkelijk met meerdere outfits combineren, love it! De rugzakken zijn gemaakt van vegan kunstleer, sterk canvas en bevatten metalen details, die de tas helemaal afmaken. Ga je een dagje shoppen, naar school, je werk, de sportschool of op reis? De Gaston Luga rugzak is geschikt voor iedere gelegenheid! Elke tas heeft een speciaal paspoortvakje waar je belangrijke dingen binnen handbereik veilig kunt opbergen, super handig! Gaston Luga verkoopt verschillende soorten modellen: pråper, clässic, clässy en clässy mini. Een overzicht van alle rugzakken voor dames vind je hier en een overzicht van alle rugzakken voor heren vind je hier. Gaston Luga verkoopt tevens allerlei leuke accessoires die jouw rugzak helemaal afmaken.

 

 

Clässy – Black

Ik vond het ontzettend moeilijk kiezen uit alle prachtige tassen. Ik besloot uiteindelijk te gaan voor het Clässy model in de kleur zwart. De tas oogt in vergelijking met de andere tassen wat subtieler en vrouwelijker vind ik zelf. De tas is volledig zwart van kleur en aan de voorkant is het gouden logo van Gaston Luga op de tas gedrukt. Verder bevat de tas nog wat gouden details die zorgen voor een elegante finishing touch.

 

 

Aan de binnenkant van de tas zitten twee kleinere vakjes en een groot vak waar je je 13″ laptop in kunt doen. Je kunt de tas super makkelijk dichtdoen door de koorden aan te trekken en de tas met een magnetische drukker te sluiten. Aan de onderkant van de tas zitten vier metalen steunpunten bevestigd voor extra bescherming en de schouderbandjes zijn verstelbaar, nice! De Clässy rugzak van Gaston Luga kost €119,- en is verkrijgbaar in diverse kleuren.

 

 

Handige informatie + Kortingscode!

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe rugzak! Met de code AA15 krijg je nu maar liefst 15% korting op je eerstvolgende aankoop bij Gaston Luga. Oh, en het is nu Happy Spring bij Gaston Luga! Dat betekent dat je een limited Edition Stockholm Tote Bag ter waarde van €25,- ontvangt bij aankoop van een rugtas. Deze super leuke actie geldt tot 2 juni 2019, dus wacht niet te lang!

 

 

Neem voor meer informatie een kijkje op Instagram en Facebook of bezoek de website van Gaston Luga. Wat vinden jullie van Gaston Luga? Laat het me vooral weten in de reacties hieronder! Wil je geen enkele blog missen? Abonneer je dan op mijn website en stay tuned!

 

Liefs, Anouk

 


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebook & Twitter


 

 

 

 

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen