Hotspot alert! Een hapje eten bij Brasserie De Berk in Bergen op Zoom

Hi loves! Het is ontzettend lang geleden dat ik weer eens een super leuke hotspot met jullie heb gedeeld. Vorig weekend ben ik samen met een vriendinnetje van me gaan eten bij Brasserie De Berk in Bergen op Zoom. Dit is zeker één van mijn favoriete hotspots van dit moment. Ben je benieuwd naar mijn ervaring? Lees dan snel verder!

Brasserie De Berk

Over Brasserie De Berk

Brasserie De Berk ligt in een bijzonder bosrijk gebied in Bergen op Zoom. Je kunt er terecht voor een heerlijke lunch, een romantisch diner of ga er gezellig wat drinken met je vrienden. In de winter zit je er lekker knus, terwijl je in de zomer kunt genieten van het zonnige weer op het grote buitenterras. Combineer jouw etentje met een wandeling door het nabij gelegen bos en ontdek de prachtige omgeving. Wil je graag een feest geven of ga je trouwen? Dan ben je bij Brasserie De Berk eveneens aan het juiste adres: deze toplocatie maakt jouw dag helemaal af!

Wist je dat?
Brasserie De Berk met mooi weer langer open blijft?
Je kunt dan nog heerlijk genieten van de zon op het gezellige terras, LOVE IT!

Menu

Een bezoekje aan Brasserie De Berk is altijd een feestje met al dat lekkere eten. De menukaart varieert van eenvoudige hapjes tot gezonde belegde broodjes, salades, soepen, vis- en vleesgerechten, vegetarische maaltijden en overheerlijke toetjes, yummiee! Zin in een alcoholisch drankje? De kaart staat vol met ontzettend veel verschillende soorten wijnen en bieren. Voor ieder wat wils! Klik hier om de volledige menukaart te bekijken.

Impressie

Brasserie De Berk oogt sfeervol, warm en gezellig. Vooral een plekje op het terras is zeker de moeite waard: in de zomer én in de winter. Bij lekker weer kun je plaatsnemen aan een tafeltje in de zon of ga relaxed in een van de lounge sets zitten. Tijdens koudere dagen wordt het terras omgetoverd tot een winterdorp met verschillende houten chalets, vuurkorven, kussentjes, kaarsjes, vachtjes en nog veel meer. Met uitzicht over de prachtige natuur geniet je van al het lekkers dat op de kaart staat!

 

Mijn ervaring

Ik heb meerdere keren een bezoekje gebracht aan Brasserie De Berk en ik heb het er altijd super naar mijn zin: het eten is lekker, er hangt een goede sfeer en het personeel is vriendelijk en snel. Omdat het vorig weekend ontzettend lekker weer was, besloten we de middag door te brengen in één van de lounge sets die we helemaal voor onszelf hadden, ideaal! Als voorafje namen we wat stokbrood en daarna gingen we beiden voor onze favoriet: een broodje carpaccio! Na het eten dronken we een wijntje en genoten we van de warme zonnestralen.

 

2ab3a395-805f-48b4-a611-f48b6a6274a7-1

Handige informatie

Ben je op zoek naar een gezellige, sfeervolle hotspot in Brabant? Dan is Brasserie De Berk wellicht iets voor jou! Neem voor meer informatie een kijkje op Facebook en Instagram of bezoek de website. Hieronder vind je een overzicht van de openingstijden en de locatie van het restaurant. Wees wel op tijd met reserveren! Vooral de houten chalets zijn snel volgeboekt.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 11:00 uur tot 21:30 uur
Woensdag  11:00 uur tot 21:30 uur
Donderdag 11:00 uur tot 21:30 uur
Vrijdag 11:00 uur tot 21:30 uur
Zaterdag  11:00 uur tot 21:30 uur
Zondag 10:00 uur tot 21:30 uur

Contactgegevens

Bemmelenberg 21
4614 PG Bergen op Zoom
Tel: +31 (0)164 23 87 51
E-mail: reserveer@brasseriedeberk.nl

 

 

Dit was het weer voor nu! Ik hoop dat jullie deze blog leuk vonden. Wat is jouw favoriete hotspot van dit moment? Laat het me vooral weten in de reacties hieronder! Wil je geen enkele blog missen? Abonneer je op mijn website en stay tuned!

 

Liefs, Anouk

 


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebookTwitter


 

 

 

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen