Rhodos blog #3 – Lohan Rhodes Beach House

Hi loves! Zoals jullie wellicht wel weten ben ik vorig jaar op vakantie geweest naar Rhodos. Ben je van plan dit prachtige eiland een keer te bezoeken, dan moet je zeker eens naar Lohan Rhodes Beach House gaan. Je kijkt je ogen uit, want het is er werkelijk waar prachtig. Ben je benieuwd naar deze gave hotspot in Rhodos? Lees dan snel verder!

Over Lohan Rhodes Beach House

Lohan Rhodes Beach House is een moderne beach club gelegen aan een van de prachtige stranden van Rhodos. Zoals de naam al doet zeggen is Lohan Rhodes Beach House één van de beach clubs die actrice Lindsay Lohan in Griekenland heeft geopend. Eerst opende ze een nachtclub in Athene, gevolgd door twee Lohan Beach Houses in Mykonos en Rhodos. Op MTV heeft Lindsay haar eigen televisieserie Lindsay Lohan’s Beach Club, die uitsluitend in Mykonos wordt gefilmd.

Things to do @ Lohan Rhodes Beach House

Lohan Rhodes Beach House biedt genoeg mogelijkheden voor een heerlijk dagje weg. Bij binnenkomst kom je terecht in een gezellig restaurant waar je overdag of ’s avonds lekker wat kunt eten. In de latere avonduren wordt dit gedeelte omgetoverd tot een toffe bar. Aan de rand van de beach club vind je de zogenaamde jacuzzi area, waar meerdere jacuzzi’s staan met uitzicht over de zee. Bij Lohan Rhodes Beach House heb je daarnaast genoeg plek om op een van de luxe ligbedjes te relaxen. Geniet van een lekker hapje of drankje terwijl je uitkijkt over de zee en ligt te bakken in de zon. Zin in sisha? Dan ben je bij deze hotspot eveneens aan het juiste adres!

 

 

Mijn ervaring

Eenmaal aangekomen bij Lohan Rhodes Beach House keken we onze ogen uit: wat een prachtige beach club op een toplocatie! We namen plaats op de bedjes aan de rand van het strand. Hier hebben we lekker uitgerust en bestelden we wat te eten. We gingen voor een clubsandwich en een heerlijke cocktail. Later op dag besloten we een ijsje te eten in het restaurant en maakten we wat foto’s bij de jacuzzi’s. Al met al was het een hele gezellige dag. Zeker een aanrader als je toe bent aan wat rust tijdens je vakantie naar Rhodos!

 

 

image

 

Handige informatie

Ben je op zoek naar een gezellige, luxe hotspot in Rhodos? Dan moet je zeker eens naar Lohan Rhodes Beach House gaan! Neem voor meer informatie een kijkje op de website. Let op! Lohan Rhodes Beach House is tijdens de winter gesloten. In de zomer is de beach club vanaf 10.00 uur ’s ochtends geopend.

Contactgegevens

Telefoonnummer: 2241 090 068
Locatie: Lohan Beach House Rhodes, Greece
E-mail: info@lohanrhodes.com

 

 

Dit was het weer voor nu! Ik hoop dat jullie deze blog leuk vonden. Wat vinden jullie van Rhodos? Laat het me vooral weten in de reacties hieronder! Wil je geen enkele blog missen? Abonneer je op mijn website en stay tuned!

 

Liefs, Anouk

 


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebook & Twitter


 

 

 

 

 

 

 

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen