Review: José Eber Krultang 25 mm – Giraffe

José Eber krultang 25 mm – Giraffe

Het maken van mooie, natuurlijke krullen kan soms nog een hele uitdaging zijn. Ik heb van mezelf ontzettend stijl haar, dus ik vind het leuk om af en toe mijn look te veranderen door mijn haar te krullen. Vroeger krulde ik mijn haar vaak met mijn stijltang, maar ik merkte dat mijn haar hier erg pluizig en beschadigd van raakte. De krullen bleven wel goed zitten, maar het zat dan vaak wel erg in de klit. Tijd om iets anders uit te proberen dus! Ik besloot een nieuwe krultang aan te schaffen, waar ik jullie maar al te graag wat meer over vertel. Na heel wat research te hebben gedaan, viel mijn keuze uiteindelijk op de José Eber krultang 25 mm – Giraffe. Ik had hier namelijk veel goede verhalen over gehoord. De krultang heeft een keramische staaf zonder klem, waardoor je je haar in een handomdraai in model kunt brengen. De tang wordt maximaal 200 graden, is geschikt voor ieder haartype en is binnen 10 seconden volledig opgewarmd! Wat ik zelf zo leuk vind, is dat deze krultang een super leuk handvat heeft met daarop een giraffen patroon, want ja.. het oog wil natuurlijk ook wat haha!

jose-eber-205px_410x

 

Welke dikte moet ik kiezen?

Het merk José Eber biedt krultangen aan met verschillende diktes. Zo kun je kiezen uit krultangen met eend diameter van 19 mm, 25 mm en 32 mm. Maar welke dikte kun je nu het beste kiezen? Dat is geheel afhankelijk van het soort krul dat je wil maken. Met de 19 mm krultang kun je kleine tot normale krullen creëeren, terwijl de 32 mm krultang juist zorgt voor hele grove krullen. De José Eber krultang die ik heb aangeschaft valt er met zijn diameter van 25 mm precies tussenin en zorgt voor een normale tot grove krul, love it!

 

 

Hoe gebruik je de José Eber krultang?

Er zijn natuurlijk ontzettend veel verschillende manieren waarop je je haar kunt krullen. Belangrijk is om ervoor te zorgen dat je haar goed droog en uitgeborsteld is voordat je begint. Zelf vind ik het altijd handig om een hoge staart te maken en om vanuit deze staart plukje voor plukje het haar te gaan krullen. Hoe ga je te werk? Rol elk plukje voorzichtig om de krultang heen en houdt deze krul dan een paar seconden vast. Schuif vervolgens de krultang uit je haar en laat daarna de pluk zachtjes los. Herhaal dit proces totdat je alle plukjes hebt gehad.  Als alles is afgekoeld, kun je je haar weer losmaken. Krul hier en daar de voorste plukjes wat bij en klaar is Kees! Als finishing touch kun je wat haarlak in je haar spuiten. Ik doe dit vaak met mijn hoofd onderste boven om extra volume te creëren.

Belangrijk!
Omdat er geen klem aan de krultang zit, zul je je handen moeten gebruiken om de plukjes om de krultang vast te houden. Gelukkig wordt er bij de José Eber krultang een hittebestendige handschoen geleverd, waardoor je de staaf van de hete krultang makkelijk kunt aanraken.

 

8f2d98c2-2c1d-4ca5-9937-fac514a02b60

 

Mijn ervaring

Ik ben super tevreden over mijn nieuwe José Eber krultang. Zo is de tang binnen enkele seconden opgewarmd, waardoor je direct aan de slag kunt. Het resultaat: een prachtige bos met krullen, die super makkelijk uit te kammen zijn! Zelf vind ik dat de krullen erg goed blijven zitten. Ik kan er soms wel een paar dagen mee blijven lopen! Ik moet het dan alleen een beetje bijkrullen, that’s it! De krultang laat een mooie glans in je haar achter en door de ionische technologie is pluizig en statisch haar verleden tijd!

 

 

Handige informatie

De José Eber krultang 25 mm – Giraffe is onder andere verkrijgbaar bij JohnBeerens.com en kost €120,-. John Beerens biedt twee jaar garantie op het elektronische gedeelte van deze krultang en het merk José Eber biedt daarnaast een vervangingsgarantie wanneer er sprake is van een fabrieksfout.

 

e01b4cb2-8641-4420-84bd-3b0e5afa2ec0

 

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe krultang! Ik hoop dat jullie deze blog leuk vonden. Hoe zorgen jullie voor de perfecte krul? Laat het me vooral weten in de reacties hieronder! Wil je geen enkele blog missen? Abonneer je op mijn website en stay tuned!

 

Liefs, Anouk

 


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebook & Twitter


 

 

 

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen