Klaar voor de zomer met mijn nieuwe Esprit bikini van Lingerie de Rooy!

Hi loves! Twee weken geleden ben ik teruggekomen uit het oh zo prachtige Mexico. Wat heb ik een heerlijk, zonnige vakantie gehad. Ook hier in Nederland wordt het steeds warmer en dat betekent dat we binnenkort weer al onze badkleding tevoorschijn kunnen toveren, love it! Vóór mijn vertrek naar Mexico mocht ik in samenwerking met Lingerie de Rooy uit Oudenbosch een super leuke bikini van Esprit uitkiezen. In de blog van vandaag vertel ik jullie er graag meer over én ik mag zelfs een kortingscode aan jullie weggeven! Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

 

Over Lingerie de Rooy

Lingerie de Rooy is ruim 35 jaar geleden opgericht en bevindt zich in het hartje van Oudenbosch. Deze lingeriespeciaalzaak biedt een uitgebreid assortiment aan lingerie, nacht- en badmode. Zelf vind ik het erg leuk dat er diverse merken worden aangeboden voor betaalbare prijzen. Ben je op zoek naar luxe en elegante items? Of wil je liever iets wat lekker makkelijk zit? Het kan allemaal! Ook mannen kunnen bij Lingerie de Rooy terecht. Naast een winkel aan de Professor van Ginnekenstraat is de speciaalzaak ook online te vinden. Zo kun je een kijkje nemen op Instagram en Facebook óf plaats je jouw bestelling gemakkelijk online via de webshop.

 

Afdrukken

 

South Beach bikini – Esprit

Zelf mocht ik een bikini van Esprit uitkiezen. Ik besloot te gaan voor de South Beach bikini. Deze bikini is lichtblauw van kleur en ziet er super zomers uit door het vrolijke bloemenpatroon. Het leuke aan deze bikini is dat je hem helemaal zelf kunt samenstellen en kunt kiezen uit verschillende tops en broekjes. Zo kun je kiezen uit een haltertop, een bandeau top en een top met voorgevormde cups. De haltertop die ik heb gekozen, heeft een clip-sluiting aan de achterkant en kan in de hals vastgemaakt worden met een strik. De onderkant van de top is afgewerkt met een blauw-wit gestreept patroon dat eveneens terugkomt in het broekje dat ik erbij heb gekozen. Naast dit broekje kun je ook gaan voor een broekje zonder deze gestreepte band.

 

 

Kortingscode en handige informatie 

Met de kortingscode ANOUK krijg je nu €7.50,- korting op alle South Beach bikini modellen. Wees snel, want op = op! Woon je in de buurt van Oudenbosch? Ga dan zeker eens langs bij Lingerie de Rooy. De winkel is van dinsdag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur geopend.

 

 

Dit was het weer voor nu! Ik hoop dat jullie deze blog leuk vonden. Wat vinden jullie van mijn nieuwe bikini? Laat het me vooral weten in de reacties hieronder! Wil je geen enkele blog missen? Abonneer je op mijn website en stay tuned!

 

Liefs, Anouk

 


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebook & Twitter


 

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen