Lunchen op het strand bij Villa on the Beach!

Afgelopen week bereikte Nederland opnieuw tropische temperaturen. Een beetje verkoeling tijdens deze hittegolf is dan wel lekker, vind je ook niet? Hoe kan dat beter dan een heerlijk dagje uitwaaien op het strand. In de blog van vandaag neem ik jullie mee naar de gezelligste strandtent in Hoek van Holland. Ben je benieuwd naar deze hotspot? Lees dan snel verder!

Villa on the Beach

Over Villa on the Beach

Villa on the Beach is dé strandtent in Hoek van Holland waar je lekker kunt genieten van het weer tijdens deze warme zomerse dagen. Chill in één van de luxe lounge stoelen, huur een strandbed of ga gezellig aan de bar zitten. Krijg je trek? Geen probleem! Bij Villa on the Beach kun je terecht voor een diversiteit aan hapjes en drankjes, yumm! Maar dat is nog niet alles: deze strandtent is namelijk ook dé perfecte plek voor het organiseren van spectaculaire evenementen, verjaardagen, personeelsfeestjes, netwerkborrels, bruiloften of jubileums. Vertel simpelweg wat jouw wensen zijn en Villa on the Beach regelt de rest! Parkeren is gratis en op loopafstand.

 

12745827_1722095238009215_4476861405598009120_n

 

Menu

De menukaart van Villa on the Beach is zeer divers: naast ontbijt en lunch, worden er ook avondmaaltijden en lekkere borrelhapjes geserveerd. Het ontbijt- en lunchmenu varieert van soepen en salades tot sandwiches en warme gerechten. Ook de dinerkaart staat vol met (gezonde) voorgerechten, diverse vis- en vleesgerechten en verrukkelijke toetjes. Heb je niet zoveel trek? Dan kun je natuurlijk ook gaan voor een snack als tussendoortje. Bestel een verfrissend koud biertje of een lekkere cocktail en jouw dag is helemaal compleet!

 

 

Impressie

Villa on the Beach doet je denken aan een hippe beachclub met Ibiza vibes. Zowel binnen als buiten oogt de strandtent gezellig, warm en sfeervol. Het strandpaviljoen wordt omringd door vrolijke kleurtjes. Met een terras van meer dan duizend vierkante meter vind je altijd wel een plekje om lekker te chillen. Het ideale is dat je lekker uit de wind zit en er hier en daar schaduwdoeken hangen. In de avond kun je genieten van de prachtige zonsondergang, terwijl deze magische plek ’s nachts kan worden omgetoverd tot de meest trendy club langs de Nederlandse kust.

 

7fe43d3d-4956-468c-a65d-873f41f87ae7

 

Mijn ervaring

Wanneer je in Hoek van Holland langs alle strandtentjes loopt, valt je oog direct op Villa on the Beach. Voor ons was het dan ook een makkelijke keuze om hier lekker wat te gaan eten. We kozen een plekje in een van de lounges in de schaduw. Daar genoten we van een heerlijke lunch. Ik ging voor de Superburger Villa: een rundvlees burger met sla, tomaat, bacon, chili mayonaise en frietjes. Mijn vriendinnetje nam de Saté van Kipfilet met taugé, gefrituurde uien, kroepoek, pindasaus en frietjes. Ook bestelden we ieder nog een lekkere cocktail, genieten toch?!

 

 

Handige informatie

Ben je op zoek naar een gezellige, sfeervolle strandtent in Hoek van Holland? Dan is Villa on the Beach wellicht iets voor jou! Neem voor meer informatie een kijkje op Facebook en Instagram of bezoek de website. Hieronder vind je een overzicht van de openingstijden en de locatie van de strandtent. Let op! Bij zeer slecht weer kunnen de openingstijden afwijken. 

 

Openingstijden

Maandag 10:00 uur tot 23:00 uur
Dinsdag 10:00 uur tot 23:00 uur
Woensdag  10:00 uur tot 23:00 uur
Donderdag 10:00 uur tot 23:00 uur
Vrijdag 10:00 uur tot 23:00 uur
Zaterdag  10:00 uur tot 00:00 uur
Zondag 10:00 uur tot 23:00 uur

Contactgegevens

Zeekant 55
3151 HW Hoek van Holland
Tel: 0174 620 933
E-mail: info@villaonthebeach.nl

 

 

Dit was het weer voor nu! Ik hoop dat jullie deze blog leuk vonden. Wat doe jij het liefst tijdens deze zomerse dagen? Laat het me vooral weten in de reacties hieronder! Wil je geen enkele blog missen? Abonneer je op mijn website en stay tuned!

 

Liefs, Anouk

 


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebookTwitter


 

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen