iDeal of Sweden – Therése Lindgren collectie

Hi loves! Zoals jullie wellicht wel weten, lanceerde iDeal of Sweden een tijdje geleden een nieuwe collectie telefoonhoesjes in samenwerking met Therése Lindgren. Deze collectie ligt he-le-maal in mijn straatje, gezien de prachtige roze tinten die in de hele collectie terugkomen. Ben je benieuwd naar de Therése Lindgren X iDeal of Sweden collectie? En wil je graag een kortingscode ontvangen? Lees dan snel verder!

Over Therése Lindgren

De Zweedse Therése Lindgren is een echte YouTube STER! Op haar eigen kanaal plaatst ze regelmatig video’s over make-up, skin care, haarverzorging, fashion en een vegan lifestyle. Ze heeft meer dan 950.000 abonnees op YouTube en ook op Instagram heeft ze een mega groot bereik met zo’n 900.000 volgers. Als klap op de vuurpijl heeft Therése haar eigen merk Indy Beauty opgericht, waar ze verschillende soorten huidproducten verkoopt. Alle producten zijn 100% vegan en gemaakt in Zweden. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op indybeauty.se.

 

 

Therése Lindgren X iDeal of Sweden

De collectie van iDeal of Sweden in samenwerking met Therése Lindgren kenmerkt zich door de roségouden details die in de gehele collectie terugkomen. Ik vind deze collectie de allermooiste collectie die iDeal of Sweden ooit in samenwerking met een influencer heeft gemaakt! Hieronder vind je meer informatie over de producten uit de collectie. Lees je mee?

1. Silky Dream

Het eerste hoesje uit Therése haar collectie is de Silky Dream case en dit is dan ook gelijk haar eigen favoriet. De case oogt dromerig en het design doet je denken aan een zijdezachte, roségouden stof die om het hoesje is gewikkeld. De glanzende afwerking in combinatie met de roségouden details maken het hoesje hélemaal af!

 

new-tl-silkydream-xr-single-1-1530x960

 

2. Love Yourself

De Love Yourself case is een hoesje dat we nog niet eerder hebben gezien bij iDeal of Sweden. De case is namelijk bedrukt met de quote LOVE YOURSELF. Elke keer als je naar dit hoesje kijkt, word je meteen herinnert aan deze pakkende tekst. Positive vibes, right?!

 

new-tl-loveyourself-xr-single-1-1530x960

 

3. Coral Sands

De Coral Sands case is het derde hoesje uit de collectie en heeft een chique design. Het hoesje is wat donkerder van kleur in vergelijking met de andere hoesjes uit de Therése X iDeal of Sweden collectie. De verschillende tinten roze geven het hoesje een unieke look en zorgen ervoor dat je deze case met veel outfitjes kunt combineren.

 

new-tl-coralsands-xr-single-1-1530x960

 

4. Rosy Rose

Het laatste hoesje uit de collectie is de Rosy Rose case: een hoesje met een prachtig lichtroze bloemenontwerp. Het hoesje oogt romantisch, zomers en fris. Ik ben he-le-maal verliefd op de Rosy Rose case en dit hoesje is dan ook zeker mijn favoriet uit Therése haar collectie, LOVE IT!

 

new-tl-rosyrose-xr-single-1-1530x960

 

5. Magnetic Ring Mount – Rose Gold

Alsof het allemaal nog niet mooi genoeg is, besloot Therése haar collectie aan te vullen met een te gekke ROSÉGOUDEN ring mount! Doordat deze ring mount magnetisch is, kun je hem super makkelijk op je favoriete iDeal of Sweden hoesje klikken. Hierdoor heb je minder spanning in je hand terwijl je door je feed scrolt en kun je op je gemak een selfie maken zonder dat je je telefoon laat vallen. Handig toch?

 

ringmount-front-rose-1530x960

 

Kortingscode!

iDeal of Sweden verkoopt verschillende hoesjes die gemaakt zijn voor Apple, Samsung en Sony telefoons. Welke modellen dit precies zijn, vind je terug op de website. Alle telefoonhoesjes uit de nieuwe collectie kosten €39,99 euro per stuk en de ring mount kost €24,99 euro. Met de code ID20-SK617 krijg je 20% korting op je eerstvolgende aankoop bij iDeal of Sweden! Wat vinden jullie van de Therése Lindgren X iDeal of Sweden collectie? En wat is jullie favoriete hoesje? Laat het me vooral weten in een reactie hieronder! Oja, de allernieuwste collectie van iDeal of Sweden in samenwerking met Negin Mirsalehi vind je hier.

 

Liefs, Anouk

 


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebookBloglovin’ & Twitter


 

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen