Healthy breakfast: Griekse yoghurt met granola en vers fruit

Good morning loves! Het is vandaag maandag en dat betekent dat de nieuwe (werk)week weer is begonnen. Ik start mijn dag altijd met een gezond én makkelijk ontbijt: Griekse yoghurt met granola en vers fruit, yummieee! Dit ontbijt is niet alleen ontzettend lekker; het is ook nog eens binnen no time klaargemaakt, easy toch? Vandaag deel ik mijn favoriete recept met jullie. 

Homemade granola van SAPPIE

Oké lekker, Griekse yoghurt met granola… Maar welke granola kan ik nu het beste kiezen? Dat is een goede vraag! Er bestaan namelijk ontzettend veel verschillende soorten granola. Mijn favoriet is de granola van SAPPIE (@sappie.nl). Deze granola kun je via Instagram bestellen en kost €6.95,- voor 200 gram en €14.95,- voor 400 gram. De granola van SAPPIE is homemade en bevat havermout, gemengde noten, gepofte spelt, pompoenpitten, sesamzaad, kokosolie, rauwe honing, kaneel en ongezoete vanillepoeder.

Bereiding

De bereiding van dit verrukkelijke recept is ontzettend simpel! Wat moet je doen?

Stap 1: Doe 4 eetlepels Griekse yoghurt in een schaaltje. 

Stap 2: Meng een klein beetje Karvan Cévitam GO (=geconcentreerde siroop) door de yoghurt heen om de zure smaak van de yoghurt te verminderen. 

Stap 3: Snijd vervolgens 1 banaan in stukjes en voeg deze samen met een handje gesneden aardbeien en een handje blauwe bessen toe aan de yoghurt. 

Stap 4: Breng 1 theelepel chiazaad aan over het fruit. 

Stap 5: Voeg als laatste zo’n 3 eetlepels granola toe aan de yoghurt.

Ingrediënten

  • Griekse yoghurt
  • Karvan Cévitam GO in een smaak naar keuze
  • Banaan
  • Aardbeien
  • Blauwe bessen
  • Chiazaad
  • Granola van SAPPIE

Zo, ik ben weer helemaal klaar om deze dag goed te starten! Wat is jullie favoriete ontbijt? Laat het me vooral weten in de reacties hieronder! Wil je geen enkele blog missen? Abonneer je op mijn website en stay tuned!

 

Liefs, Anouk

 


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebookBloglovin’ & Twitter


 

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen