Review | Waterclouds Repair Kit + Kortingscode!

Hi loves! Een goede haarverzorging is ontzettend belangrijk en daarom probeer ik regelmatig nieuwe producten voor mijn haar uit. Vorige week ontving ik de Waterclouds Repair Kit van JohnBeerens.com. Deze kit bestaat uit een shampoo, een masker en een serum, die speciaal zijn gemaakt voor droog en beschadigd haar. De producten zorgen ervoor dat het haar goed wordt gevoed en dat de haarstructuur wordt hersteld. In de blog van vandaag leg ik uit welke stappen je moet ondernemen om jouw haar weer een ultieme boost te geven! Lees je mee?

Stap 1: Waterclouds Repair Shampoo

Het eerste product uit de kit is de Waterclouds Repair Shampoo: een mild reinigende shampoo, die ervoor zorgt dat je haar weer ontzettend zacht aanvoelt en een prachtige glans krijgt. En dat zonder dat je haar zwaar gaat aanvoelen, ideaal! Het geheim van deze shampoo? Cloudberry olie en macadamia nootolie! Cloudberry olie bevat allerlei antioxidanten en vitamine E die het haar voeden en hydrateren, terwijl macadamia nootolie het haar beschermt voor schadelijke invloeden van buitenaf. 

Eigenschappen:

 • Mild reinigende shampoo, die zorgt voor zacht en glanzend haar
 • Bevat geen alcohol of parabenen
 • Biologisch afbreekbare verpakking
 • Bevat een UV-filter
 • Geschikt voor droog, beschadigd en chemisch behandeld haar

 

repair_shampoo_bewerkt

Stap 2: Waterclouds Repair Haarmasker

Nadat je de Waterclouds Repair Shampoo op nat haar aangebracht en uitgespoeld hebt, kun je voor het beste resultaat het Waterclouds Repair Haarmasker aanbrengen. Dit masker kun je zo’n 5 minuten laten inwerken en daarna grondig uitspoelen. De werking van dit masker is bijna hetzelfde als de werking van de shampoo: het masker zorgt ervoor dat je haar weer zacht aanvoelt en mooi glanst. Bovendien zal je haar er weer gezond en stralend uit komen te zien. De provitamine B5 in dit masker zorgt ervoor dat je haar zijn vocht behoudt en je haar beschermt tegen uitdroging, love it! 

Wist je dat?
Je voor het allerbeste resultaat een warme handdoek om je haar heen kunt wikkelen terwijl je het masker ongeveer 5 minuten laat intrekken?!

Eigenschappen:

 • Herstellend haarmasker met een hydraterende werking
 • Bevat geen alcohol of parabenen
 • Biologisch afbreekbare verpakking
 • Bevat een UV-filter
 • Geschikt voor droog, beschadigd en chemisch behandeld haar

 

repair_masker_bewerkt

Stap 3: Waterclouds Repair Argan Oil Haarserum

Stap 3 in het proces naar mooi, gezond en glanzend haar is het aanbrengen van het Waterclouds Repair Argan Oil Haarserum. Ja.. het is een hele mond vol, maar de werking van dit serum is geniaal! De arganolie uit het serum bevat veel onverzadigde vetzuren en is rijk aan vitamine E, waardoor de celstructuur van beschadigd haar wordt hersteld. Zeg maar gedag tegen dof, pluizig, futloos en beschadigd haar! Het serum kan op zowel nat als droog haar worden aangebracht. Een kleine hoeveelheid zorgt al snel voor het gewenste effect!

Wist je dat?
Het serum ook gebruikt kan worden vóórdat je je haar gaat verven? De arganolie zorgt er namelijk voor dat de verf beter opgenomen wordt, handy!

Eigenschappen:

 • Voedt, beschermt en versterkt je haar
 • Zorgt voor een prachtige, langdurige glans
 • Gaat pluizig haar tegen
 • SLS-, sulfaat-, parabenen- en alcoholvrij 
 • Geschikt voor alle haartypes

waterclouds_argan_oil_repairing_serum_aangepast_1

 

Mijn ervaring + kortingscode! 

Zelf kende ik het merk Waterclouds nog niet, dus ik wist niet goed wat ik ervan kon verwachten. Maar… ik ben positief verrast! Al na de eerste wasbeurt voelde mijn haar ontzettend zacht aan en glansde het enorm. Nu nog steeds merk ik dat ik veel minder klitten heb en dat mijn haar soepel en licht aanvoelt. Heb je last van droog en beschadigd haar? Dan is deze kit echt een aanrader! De Waterclouds Repair Kit kost €60,68 euro en is verkrijgbaar bij JohnBeerens.com. Met de code anoukwaterclouds krijg je nu 15% korting op alle producten van het merk Waterclouds. De code geldt alleen bij JohnBeerens.com en is geldig t/m 25 augustus 2019! 

Dat was het weer voor nu! Wat vinden jullie van het merk Waterclouds? En wat is jullie favoriete product? Laat het me vooral weten in de reacties hieronder! Wil je geen enkele blog missen? Abonneer je op mijn website en stay tuned!

 

Liefs, Anouk

 


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebookBloglovin’ & Twitter


 

 

 

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen