Review | The Knot Dr. Pro Black Pad Haarborstel

Hi loves! Ik was al een tijdje op zoek naar een goede haarborstel, die je haar pijnloos kan ontklitten. Via een winactie van John Beerens was ik één van de gelukkigen die een haarborstel van The Knot Dr. mocht uittesten. Je kon kiezen uit ontzettend veel verschillende borstels, super leuk! Ik ging voor de Pro Black Pad haarborstel. Ben je benieuwd naar mijn ervaring met deze borstel? Lees dan snel verder!

Over The Knot Dr. Pro Black Pad Haarborstel

De haarborstels van The Knot Dr. zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. De Pro Black versie van deze borstel heeft een stylish, zwart design met een strak zwart handvat, dat gemaakt is van zacht rubber. Hierdoor heeft de borstel een comfortabele houvast en zal hij niet snel uit je handen glippen. Maar wat doet deze borstel nu precies? The Knot Dr. Pro Black Pad Haarborstel bevat maar liefst 212 borstelhaartjes die ervoor zorgen dat je haar wordt ontklit, zonder je haar af te breken. Door het super zachte kussenpad voelt een kamsessie als een heerlijke massage!

Wist je dat?
Het kammen van je haren met The Knot Dr. haarborstel de doorbloeding van de hoofdhuid stimuleert?

Eigenschappen:

  • 212 flexibele borstelhaartjes
  • Pijnloos ontklitten, zonder het haar af te breken
  • Masseert de hoofdhuid en stimuleert de doorbloeding
  • Duurzaam design met een zacht rubberen handvat
  • Voor professionals en thuisgebruik

 

d89da0cf-f0d3-4126-b72a-6aea69c45d85

 

Wat maakt deze borstel zo bijzonder?

Er zijn een aantal factoren die The Knot Dr. zo bijzonder maken. Zo zijn de borstelharen speciaal ontworpen voor meer flexibiliteit en veerkracht en zorgen de borsteluiteinden voor het pijnvrij ontklitten van je haar. De zachte bolletjes voelen aan alsof je hoofdhuid wordt gemasseerd. Een andere bijzondere eigenschap van The Knot Dr. borstel heeft betrekking op het materiaal van deze tool. De borstel is namelijk gemaakt van rubber en is schokbestendig, waardoor hij niet snel zal breken. Een ander leuk feitje is dat de verpakking van The Knot Dr. borstel is gemaakt van herbruikbaar materiaal, wat natuurlijk super goed voor het milieu is.

 

Hoe te gebruiken?
Je kunt The Knot Dr. borstel zowel op nat als op droog haar gebruiken. De werking is heel simpel: zet de borstel tegen je haaraanzet en beweeg deze vervolgens zachtjes naar beneden tot je bij het uiteinde van je haar terechtkomt. Herhaal dit proces totdat je hele haar is gedaan en klitvrij is gemaakt, LOVE IT!

 

the-knot-dr-usps_1__4

 

Mijn ervaring & handige informatie

Ik was ontzettend blij toen ik via een Instagram actie van JohnBeerens The Knot Dr. borstel uit mocht proberen. Zelf heb ik lang, stijl haar dat redelijk dik is en best snel in de klit raakt. The Knot Dr. borstel zorgt ervoor dat je haar binnen no time uitgekamd is en dat geheel pijnloos! De bolletjes op de kammetjes voelen heerlijk zacht aan op je hoofdhuid waardoor het lijkt alsof je tegelijkertijd een minimassage krijgt! De borstel is stevig, heeft een goede houvast en zal niet snel door midden breken (wat bij mij nogal vaak gebeurd haha). Ga je veel op reis? Dan zou ik de mini versie van deze borstel aanraden. Super handig! The Knot Dr. Pro Black Pad Haarborstel is verkrijgbaar bij JohnBeerens.com en is nu afgeprijsd van €19,95 naarr €14,95! 

  • Bekijk de unboxing van The Knot Dr. Pro Black Pad Haarborstel op mijn IGTV!

 

Schermafbeelding 2019-08-19 om 20.14.45

 

Dat was het weer voor nu! Wat vinden jullie van The Knot Dr. borstels? En welke kleur heeft jullie voorkeur? Laat het me vooral weten in de reacties hieronder! Wil je geen enkele blog missen? Abonneer je op mijn website en stay tuned!

 

Liefs, Anouk

 


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebookBloglovin’ & Twitter


 

 

 

 

 

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen