Review | Formawell Beauty X Kendall Jenner krultang

Hi loves! Kendall Jenner heeft kortgeleden haar eerste haarbeautylijn in samenwerking met Formawell gelanceerd. Ze is hét gezicht van de nieuwe Runway Series lijn van Formawell Beauty. Deze lijn bestaat uit te gekke styling tools, die het haar niet beschadigen. Wist je dat deze lijn aan haarstyling tools nu ook in Nederland te koop is? Alle tools zijn hier alleen bij JohnBeerens.com verkrijgbaar! In de blog van vandaag vertel ik jullie alles over de nieuwe Formawell Beauty X Kendall Jenner lijn én test ik 1 van de producten uit. Ben je benieuwd?  Lees dan snel verder!

De nieuwe Formawell Beauty X Kendall Jenner lijn

Kendall Jenner is een Amerikaanse televisiepersoonlijkheid én model. Ze heeft meer dan 115 mi]oen volgers op Instagram, waarmee ze tot één van de grootste influencers ter wereld behoort! Recent heeft ze haar eerste stappen in de beauty business gezet met haar nieuwe lijn aan haarstyling tools. De Formawell Beauty X Kendall Jenner lijn bestaat uit de volgende producten:

Dankzij de revolutionaire technologie achter deze tools wordt het haar niet beschadigd. Zelf heb ik de prachtige 24k Pro Krultang ontvangen, waar ik jullie maar al te graag meer over vertel. Ben je benieuwd naar de andere producten uit deze lijn? Klik dan op de bovenstaande linkjes voor meer informatie.

 

formawell_subbanner

 

1 inch 24k Pro Krultang

Wauw! Dat is het eerste wat ik dacht toen ik de doos van deze prachtige krultang opende. Alleen het design van deze tool doet je al wegsmelten: de witte kleur in combinatie met de roségouden details, LOVE IT! De tang heeft een diameter van ongeveer 25 mm, waarmee je normale tot grove krullen kunt maken, die super lang blijven zitten. De krultang is geschikt voor ieder haartype en is gemakkelijk in gebruik doordat er een grote clip aanzit waarmee je de krul kunt vastzetten. Door de koele tip aan het uiteinde verbrand je bovendien veel minder snel je handen. De krultang is voorzien van een digitaal LED-scherm en een draaischakelaar waarmee je in een handomdraai de temperatuur kunt instellen. De tang warmt ontzettend snel op en kan maximaal zo’n 230 graden heet worden! Ben je vergeten de tang uit te schakelen? No worries! Deze tool kent een automatische shut-off functie waardoor de krultang automatisch na een uur uitschakelt, super handig én veilig. Met een snoerlengte van zo’n 2.5 meter en een dual voltage (110V – 240V) kun je deze tang óveral gebruiken!

Eigenschappen:

 • Diameter van 25 mm
 • Creëert normale tot grove krullen
 • Geschikt voor ieder haartype
 • Bevat een clip en koele tip
 • Digitaal LED-scherm
 • Temperatuur tot zo’n 230 graden
 • Automatische shut-off functie
 • Dual voltage (110V – 240V)

 

FullSizeRender

 

Hoe gebruik je deze krultang?

Kendall Jenner’s krultang werkt super makkelijk: met behulp van de draaischakelaar stel je de krultang in op de juiste temperatuur. Wanneer de krultang is opgewarmd, kun je beginnen met het krullen van je haar. Dit kun je op verschillende manieren doen. Zelf vind ik het fijn om het onderstaande stappenplan te volgen:

 • Stap 1: Neem een pluk haar en plaats de krultang tegen de aanzet van je haar.
 • Stap 2: Rol vervolgens de pluk om de krultang heen terwijl je het klepje open hebt staan.
 • Stap 3: Zet de omgewikkelde pluk haar vast onder het klepje door het klepje los te laten.
 • Stap 4: Houd het uiteinde van de pluk haar vast en wacht zo’n 10 seconden.
 • Stap 5: Open het klepje en laat de pluk voorzichtig los.

Herhaal dit proces totdat je alle plukken van je haar hebt gehad. Let op! Gebruik van tevoren altijd een hittebeschermend product om de schade op je haar te beperken. In de onderstaande video laat ik jullie zien hoe ik mijn haren krul met de krultang van Kendall Jenner.

 

 

Mijn ervaring & handige informatie

Ik ben óntzettend blij met mijn nieuwste aanwinst! Met deze krultang tover je binnen no time jouw haar om in een volle bos met krullen. De krullen blijven erg goed zitten en zien er prachtig uit. Zeg maar dag tegen statisch en pluizig haar; en hallo tegen een glanzend en gezond uitziende look! Deze krultang kost €59.99 euro en is in Nederland alléén bij JohnBeerens.com verkrijgbaar. Wat vinden jullie van de nieuwe collectie aan haartools van Kendall Jenner? Laat het me vooral weten in de reacties hieronder! Wil je geen enkele blog missen? Abonneer je op mijn website en stay tuned!

 

Liefs, Anouk

 


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebookBloglovin’ & Twitter


 

 

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen