Chillen bij de gezelligste hotspot in Drimmelen: More-Itz!

Hi loves! Vorige week bereikte ons kikkerlandje opnieuw tropische temperaturen. Genoeg reden om er eens lekker tussenuit te gaan. Vorig weekend besloot ik dan ook om met een vriendinnetje gezellig wat te gaan eten bij More-Itz: dé hotspot in Drimmelen, waar je lekker kunt chillen onder het genot van een hapje en een drankje. Wij hebben genoten! Ben je benieuwd naar deze hotspot? Lees dan snel verder!

Over More-Itz

More-Itz: It’s more than you can imagine! Voor de Brabanders onder ons is More-Itz wellicht niet geheel onbekend. Dit restaurant is zowel in de zomer als in de winter zeker een bezoekje waard. In de winter hangt er in de gigantische chalet een gezellige après-ski sfeer, terwijl deze plek in de zomer wordt omgetoverd tot een luxe, sfeervolle strandtent, LOVE IT!

Wat is er allemaal te doen?

Maar wat valt er nu allemaal te beleven bij More-Itz? Dat zal ik je vertellen! More-Itz heeft namelijk ontzettend veel te bieden. Zo kun je hier niet alleen terecht voor de lekkere lunch- en dinergerechten, maar beleef je bovendien de leukste feestjes (zowel privé als zakelijk). Ga je trouwen? Wil je een familiedag organiseren? Of ben je van plan een jubileum te vieren? Bij More-Itz kan het allemaal! Ook voor personeelsfeestjes, bedrijfsuitjes of andere evenementen ben je hier aan het juiste adres.

 

groepsuitje

 

Unieke ligging

More-Itz ligt aan een TOP-locatie aan de jachthaven van Drimmelen. In de zomer kun je ultiem genieten van het zonnige weer op het buitenterras met panorama uitzicht over het water. Ga voor een heerlijke loungebank, een zonnebed of kies een gezellig tafeltje uit. Wordt het tijdens het zonnen wat te heet? Neem dan een verfrissende, koude douche tussendoor, heerlijk! Maar wat te doen bij slecht weer? Dat is heel simpel! Het overdekte terras zorgt ervoor dat je bij More-Itz onder alle weersomstandigheden gewoon buiten kunt zitten. Het terras is voorzien van heaters, openhaarden, twee buitenbars en er is zelfs een buitenkeuken! Je kunt More-Itz per boot, auto of fiets bereiken.

 

Let’s get some food!

Wij besloten het er vorige week eens lekker van te nemen door bij More-Itz een hapje te gaan eten. En ik kan je vertellen: de menukaart van More-Itz is om te smullennnn! De keuken is ontzettend uitgebreid en dat resulteert in een zeer divers menu: van heerlijke salades en soepen tot de lekkerste vlees- en visgerechten en fingerfood en bites, yummie! De menukaart wordt zo’n vier keer per jaar veranderd, waardoor goed wordt ingespeeld op de verschillende seizoenen en trends. Wij besloten een aantal gerechten te selecteren uit het fingerfood menu. Zo gingen wij voor carpaccio, Indiase curry, spareribs, risotto en chrispy chicken. Het eten was ontzettend lekker en de bediening was zeer vriendelijk.

 

70d5d985-6bd0-4cf0-a8ba-8c0a354deade

 

Sfeervol genieten

Bij More-Itz voelt het alsof je terecht komt in een warm bad. Zowel buiten als binnen oogt het interieur sfeervol en gezellig. De houten details in combinatie met de lichte kleuren en leuke accessoires geven je een prettig thuisgevoel. De tafels staan ruim opgesteld, waardoor je toch je eigen plekje hebt. In de zomer word je buiten vergezeld met relaxte beats van de DJ, yes!

Wist je dat?
More-Itz haar eigen lifestyle producten verkoopt? Het is bovendien mogelijk om items uit het interieur van More-Itz te bestellen. Super leuk!

 

Handige informatie

More-Itz is elke week van dinsdag t/m zondag geopend van 12:00 uur ’s middags tot middennacht. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op Facebook en Instagram of bezoek de website van More-Itz. Dit was het weer voor nu! Ik vind More-Itz echt een aanrader. Wat vinden jullie van More-Itz? En wat is jullie ultieme hotspot van deze zomer? Laat het me vooral weten in de reacties hieronder! Wil je geen enkele blog missen? Abonneer je op mijn website en stay tuned!

 

Liefs, Anouk


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebookBloglovin’ & Twitter


 

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen