Hunkemöller | Say hello to the new Ann-Kathrin Götze collectie + kortingscode!

Hi loves! Influencer Ann-Kathrin Götze heeft in samenwerking met Hunkemöller haar eerste lingerie collectie gelanceerd, and you’re gonna love it! De collectie bestaat uit de meest prachtige setjes, waarin Ann-Kathrins style helemaal naar voor komt. In deze blogpost vertel ik jullie alles over de nieuwste Hunkemöller collectie, laat ik jullie mijn favoriete setje zien én geef ik een kortingscode weg.

Over Ann-Kathrin Götze

De Duitse beauty Ann-Kathrin Götze is model en influencer. Op haar Instagram (@annkahtringotze) heeft ze ruim 1.1 miljoen volgers, die ze dagelijks inspireert en motiveert op het gebied van fashion, beauty en fitness. Op haar social media kanalen deelt ze ontzettend veel leuke kiekjes en ook op YouTube is Ann-Kathrin actief. Zo vind je op haar YouTube-kanaal leuke behind-the-scene opnames, vlogs, tutorials en travel video’s, LOVE IT! Check ook zeker even haar eigen website: http://annkathringoetze.com.

 

51674695_420906028680421_7103404115294391252_n

 

Ann-Kathrin Götze X Hunkemöller

De nieuwe Ann-Kathrin Götze X Hunkemöller collectie straalt een en al vrouwelijkheid uit. Ann-Kathrin is dol op de desert rose en de collectie heeft haar inspiratie dan ook te danken aan deze prachtig bloem. De collectie oogt uniek, speels en sexy door de kanten details, speciale vormen en cut-outs. Ann-Kathrin is intensief betrokken geweest bij het ontwerpen van alle items en de quote There is something for everybody‘ komt duidelijk in de hele lijn naar voor. Voor elke vrouw (ongeacht shape en size) zit er namelijk wel iets moois tussen. De collectie bestaat uit prachtige bh’s, slips, body’s en nachtmode. Bekijk hier de volledige collectie.

 

Schermafbeelding 2019-09-12 om 09.53.59

 

My favorite set

Ik moet zeggen dat ik ontzettend veel items uit de nieuwe Ann-Kathrin collectie super mooi vind, maar er is dan toch wel één setje dat er voor mij echt uitspringt: de Cassia set. Deze set bestaat uit een zwarte, satijnen bralette die is afgewerkt met semi-transparant kant. De achterkant bevat twee sluitingen waardoor een er op de rug een soort vlindermodel wordt gecreëerd, wauw! De bralette is niet voorgevormd, heeft een v-hals en de schouderbandjes zijn makkelijk verstelbaar. De bijbehorende slip bevat dezelfde kanten details en maken het lookje he-le-maal af! What do you think?!

 

Hunkemoller (4)

 

Yayy! Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe Hunkemöller setje. Met de code HKMBB-S83K2V krijg je nu maar liefst 15% korting op je eerstvolgende aankoop bij Hunkmöller. Wat vinden jullie van de nieuwe Ann-Kathrin Götze collectie? Laat het me vooral weten in de reacties hieronder! Wil je geen enkele blog missen? Abonneer je op mijn website en stay tuned.

 

Liefs, Anouk

 


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebook & Twitter


 

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen