Review | The Knot Dr. Kleen + kortingscode!

Hi loves! Ik denk dat jullie het probleem van vastzittende haren in een haarborstel vast wel kennen… Je bent je haar aan het kammen en ondertussen blijven er heel wat haren in je haarborstel hangen. Het gevolg? Een borstel vol met haren, die je er het liefst zo snel mogelijk uit wil trekken. Maar wist je dat het lostrekken van de haren ontzettend veel schade aan je borstel kan aanrichten? Daarom heb ik nu een super handige oplossing voor dit veel voorkomende probleem ontdekt: The Knot Dr. Kleen!

Over The Knot Dr. Kleen

The Knot Dr. Kleen is een handige tool waarmee je jouw haarborstel in een handomdraai weer helemaal haarvrij kunt maken. Deze borstelreiniger bevat 30 borstelharen die de vastzittende haren in een borstel gemakkelijk losmaken. The Knot Dr. Kleen is speciaal ontwikkeld voor The Knot Dr. haarborstels. Deze kleurrijke borstels zorgen ervoor dat je haar pijnloos wordt ontklit, zonder het haar af te breken. Door het super zachte kussenpad voelt een kamsessie als een heerlijke massage! Meer informatie over deze borstels vind je hier. Heb je geen borstel van The Knot Dr.? Geen probleem! The Knot Dr. Kleen is ook geschikt voor andere haarborstels. 

Wist je dat?
The Knot Dr. gebruik maakt van de beste materialen voor hun borstels en accessoires? Ook alle verpakkingen zijn milieubewust ontwikkeld!

Eigenschappen:

  • Borstelreiniger met 30 borstelhaartjes
  • Verwijdert vastzittend haar in een borstel
  • Makkelijk in gebruik en een simpel design
  • Ontwikkeld voor The Knot Dr. borstels
  • Ook geschikt voor andere borstels

 

The Knot Dr. Kleen - Review-5.png

 

Hoe te gebruiken?

Het schoonmaken van een haarborstel met The Knot Dr. Kleen is ontzettend simpel: wrijf rustig een aantal keer met de reiniger over de borstelharen van de borstel. De haren zullen vanzelf loskomen. Het resultaat? Een schone borstel zonder vastzittende haren, LOVE IT! In de video hieronder zie je hoe ik mijn haarborstel heb gereinigd met The Knot Dr. Kleen. Simpel toch?

 

 

Kortingscode

Je shopt The Knot Dr. Kleen nu met maar liefst 40% korting bij JohnBeerens.com! Zo betaal je nu geen €8,95, maar slechts €5,95. Met mijn code ANOUK10 krijg je 10% éxtra korting op ALLES van The Knot Dr.! Klik daarom snel hier en shop jouw favoriete item!

 

The Knot Dr. Kleen - Review-6

 

Dat was het weer voor nu! Wat vinden jullie van The Knot Dr. borstels? En hoe maken jullie je haarborstel schoon? Laat het me vooral weten in de reacties hieronder! Wil je geen enkele blog missen? Abonneer je op mijn website en stay tuned!

 

Liefs, Anouk

 


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebookBloglovin’ & Twitter


 

 

 

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen