Mijn favoriete herfst/winter outfits! – Loavies, Chiquelle & Vero Moda!

Brrr… het wordt steeds kouder buiten! De herfst is in volle gang en de winter staat alweer voor de deur. De hoogste tijd om wat nieuwe outfitjes aan te schaffen! Afgelopen week heb ik een aantal leuke items gescoord. In deze blog heb ik voor jullie mijn top 3 favoriete herfst/winter lookjes op een rijtje gezet. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Outfit 1

Een item dat deze herfst/winter zeker niet uit je kledingkast mag ontbreken is deze witte oversized sweater van Chiquelle! Deze cozy trui bevat een leuk gebreid patroon, heeft een colletje en is ontzettend warm. Ik heb de trui gecombineerd met een zwarte, leren broek van Vero Moda maar je kunt dit item ook perfect combineren met een stoere jeans.

 

2

 

 

Outfit 2

Let’s get into those autumn vibes met deze gebreide jurk van Loavies! Deze jurk is bruin van kleur, heeft een ronde hals en is afgewerkt met schattige pofmouwen. Zelf vind ik het leuk om dit jurkje met stoere boots te combineren. Voor de finishing touch kun je ook nog een riem toevoegen, LOVE IT!

 

3

 

 

Outfit 3 

Last but not least… lookje nummer 3! Dit lookje is geheel in Loavies style en bestaat uit een lichtroze trui, een panter rokje en zwarte boots. Ik ben helemaal weg van de schattige, roze kleur van de trui. Ook het rokje vind ik ideaal en heeft een perfecte lengte, vooral als je wat langer bent. Ik heb deze outfit gecombineerd met een goud kettinkje en een zwarte riem met gouden details, allemaal van Loavies. What do you think?!

 

4

 

 

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe outfitjes! Mijn favoriete lookje is denk ik toch wel lookje nummer 3. Ik vind de roze trui heerlijk zitten en erg leuk staan met het panterrokje. Voor welke outfit ga jij? Laat het me vooral weten in de reacties hieronder! Wil je geen enkele blog missen? Abonneer je dan op mijn website en stay tuned!

 

Liefs, Anouk

 


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebook & Twitter


 

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen

Een reactie op “Mijn favoriete herfst/winter outfits! – Loavies, Chiquelle & Vero Moda!

Reacties zijn gesloten.