Review | Over Night Hair Repair van SachaJuan

Je haar verzorgen terwijl je heerlijk ligt te slapen? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn… Toch kan het echt! Het Over Night Hair Repair serum van SachaJuan is hét geheim voor sterker en elastischer haar na een nachtje slapen. Deze award-winning treatment maakt jouw haar zachter dan ooit tevoren en laat een fabulous glans achter! Benieuwd naar deze musthave? Lees dan snel verder!

Wakker worden met prachtig haar!

SachaJuan is één van mijn favoriete merken op het gebied van haarverzorging. De producten staan bekend om hun eenvoud en zijn verrijkt met Ocean Silk Technologie. Van alle SachaJuan producten bevat het Over Night Hair Repair serum de hoogste concentratie Ocean Silk Technologie. Deze luxe treatment zorgt voor meer elasticiteit en glans in je haar en versterkt je haar van binnenuit, LOVE IT!

Ocean Silk… wat?

Ocean Silk Technologie wordt tegenwoordig steeds vaker gebruikt. Het principe is eigenlijk heel simpel: bij Ocean Silk Technologie worden de eiwitten en mineralen van verschillende soorten zee-algen gebruikt om het haar een goede verzorging te bieden. De belangrijkste algen in de Over Night Hair Repair treatment zijn Rhodophycea algen en Chondro Crispus algen. Een korte toelichting voor de liefhebbers:

  • Rhodophycea algen: deze algen bevatten ontzettend veel aminozuren en sodium die zorgen voor een goed vochtherstel van de bovenste laag in je haar. De stoffen dringen vervolgens je haar binnen en zorgen voor versterking van binnenuit!
  • Chondro Crispus algen: deze algen zijn rijk aan eiwit, jodium, ijzer, natrium, fosfor, magnesium, calcium, koper, vitamine A, carrageen en antioxidanten. De werking ervan? Een optimale hydratatie van het haar! Deze alg zorgt bovendien voor een prachtige glans en laat je haar weer zacht aanvoelen.

 

SachaJuan-2.png

 

Hoe te gebruiken?

Je kunt dit serum het best gebruiken nadat je je haar hebt gewassen. Ga voor je favoriete shampoo of gebruik (voor het beste resultaat) één van de shampoos uit de SachaJuan collectie. De Over Night Hair Repair kan in de avond worden aangebracht. Zelf breng ik de meeste hoeveelheid aan in mijn punten en vervolgens verdeel ik het een beetje over de lengtes. Daarna laat ik het serum de hele nacht inwerken. Je hoeft niet bang te zijn dat het serum vlekken achter laat, want het product is geheel vlekvrij. De volgende dag kun je het serum uitspoelen, maar dit hoeft niet per se! Zelf spoel ik het serum niet uit en breng ik mijn haar gelijk de volgende ochtend in model. Mijn haar voelt zachter aan en heeft een prachtige glans, super fijn!

 

sachajuan-3.png

 

Handige informatie + Kortingscode

Je kunt deze Over Night Hair Repair shoppen bij JohnBeerens.com. De treatment kost €49, maar alléén vandaag profiteer je van 10% éxtra korting op alles van SachaJuan! Gebruik de code HAPPYHOLIDAYS en de korting wordt direct verrekend. Klik daarom snel hier en shop jouw favoriete items! Wat vind jij van de vernieuwde Ocean Silk Technologie? En welke producten gebruik jij voor je haar? Laat het me vooral weten in de reacties hieronder! Wil je geen enkele blog missen? Abonneer je op mijn website en stay tuned!

 

Liefs, Anouk

 


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebookBloglovin’ & Twitter


 

 

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen