Studs & Stones – Mare Black Bag! โ˜†

I love Studs & Stones! Dit merk verkoopt handgemaakte leren tasjes in allerlei soorten en maten. In de blog van vandaag vertel ik jullie alles over mijn nieuwste aanwinst รฉn laat ik jullie zien hoe ik deze musthave combineer. Lees dus snel verder!

Verliefd op mijn nieuwe handtasje!

Wauw, ik ben echt dol op mijn nieuwe tas van Studs & Stones: de Mare Black bag! Deze tas is geheel van leer en handgemaakt. De crossbody bag is afkomstig uit de Rebel collectie en is bedrukt met stenen en muntjes, LOVE IT. Het handige aan deze tas is dat het hengsel verstelbaar is en dus op iedere gewenste hoogte kan worden gedragen. Aan de binnenkant zit een klein vakje met een rits en hierin kun je al je pasjes opbergen. In het grotere vak kun je al jouw everyday goodies kwijt.

Studs & Stones blog-5.png

 

Zelf ben ik echt dol op al de details aan de voorkant van de tas. Het zwarte leer en de zilveren stenen in combinatie met de munten maken deze tas een echte eyecatcher. Ik zou deze tas door de weeks combineren met een rustige outfit, omdat de tas zelf al redelijk druk oogt. Natuurlijk kun je deze crossbody bag ook combineren met jouw favoriete festival outfit รณf neem hem mee tijdens een avondje stappen.

 

23D0EFEC-4ED5-422A-96FD-D2455CC97010.JPG

 

De Mare Black bag kost โ‚ฌ44,99 en is ook verkrijgbaar in het bruin. Ben je benieuwd naar alle tasjes van Studs & Stones? Klik dan hier! Als je je nu inschrijft op de nieuwsbrief van Studs & Stones ontvang je 10% korting op je eerstvolgende bestelling, super leuk! Wat vinden jullie van mijn nieuwste aanwinst? Laat het me vooral weten in de reacties hieronder.ย Wil je geen enkele blog missen? Abonneer je op mijn website en stay tuned!

 

Liefs, Anouk

 


Letโ€™s stay in contact! Volg mij op:

Instagram,ย Facebook,ย Bloglovinโ€™ย &ย Twitter


 

 

 

 

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen