Heerlijk lunchen bij Lunchroom Binnen 🍴

Yayy, het is weekend! Het perfecte moment voor een heerlijke lunch buiten de deur. Pas geleden ging ik samen met een vriendinnetje lunchen bij Lunchroom Binnen in Etten-Leur. Ben je benieuwd naar deze hotspot? Lees dan snel verder!

Over Lunchroom Binnen

Lunchroom Binnen ligt in het centrum van Etten-Leur. Je kunt hier terecht voor een heerlijke lunch, high tea of een lekker bakje koffie. Het is de perfecte plek om gezellig bij te kletsen met je vriendinnen of om even tot rust te komen tijdens een dagje shoppen.

Sfeerimpressie

De lunchroom oogt gezellig, modern en sfeervol. Het interieur vind ik zelf echt prachtig: warme tinten in combinatie met frisse kleuren, LOVE IT! De lunchroom is niet super groot, maar dat maakt het juist gezellig.

 

Lunchen bij Lunchroom Binnen

 

Wat staat er allemaal op het menu?

Het menu is heel divers: van soepen tot sandwiches, salades en belegde broodjes tot burgers en snacks. Voor iedereen is er wel wat lekkers. Normaal gesproken zou ik voor een broodje carpaccio of een club sandwich gaan, maar dit keer besloot ik wat anders te nemen. Ik ging voor een broodje met warme beenham, rode ui, sla, tomaat en mosterd dressing, yummie! Het was héérlijk!

 

2

 

Handige informatie

Lunchroom Binnen ligt in het winkelcentrum van Etten-Leur en is van maandag t/m zaterdag geopend van 9:30 uur tot 17:30 uur. Op maandag en vrijdag gelden afwijkende openingstijden. Zo opent de lunchroom op maandag pas om 13:00 uur en op vrijdag sluit de lunchroom een stuk later, namelijk om 21:00 uur. Op koopzondag is de lunchroom ook geopend!

 

Wat is jouw favoriete plek om te lunchen? Laat het me vooral weten in de reacties hieronder. Wil je geen enkele blog missen? Abonneer je op mijn website en stay tuned!

Liefs, Anouk


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebookBloglovin’ & Twitter


Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen