Review | Zilvershampoo van SachaJuan

Ben je op zoek naar een goede zilvershampoo voor jou blonde, grijze of geblondeerde lokken? Dan is de zilvershampoo van SachaJuan wellicht wat voor jou. In samenwerking met JohnBeerens.com mocht ik deze shampoo uitproberen. In dit blogje lees je alles over mijn ervaring met dit product Ă©n vind je een leuke kortingscode waarmee je 25% korting krijgt op het hele assortiment van SachaJuan, lees dus snel verder!

Happy new hair!

Om het nieuwe jaar goed in te luiden, besloot ik kortgeleden mijn haar weer eens een oppepper te geven: een flink stuk korter, meer laagjes én nieuwe highlights! Mijn haar is nu précies de kleur die ik wil en die kleur wil ik natuurlijk graag zo houden. Een goede zilvershampoo is daarom van groot belang.

Waarom een zilvershampoo?

Als je blond haar hebt of als je je haar blond of grijs hebt laten verven is het belangrijk om een zilvershampoo te gebruiken. Een zilvershampoo is een blauwe shampoo die ongewenste geelpigmenten uit je haar haalt. Hiermee voorkom je dat je haar binnen no time een lelijke gele kleur krijgt. Ik heb in de afgelopen jaren al ontzettend veel verschillende zilvershampoos gebruikt, met wisselende resultaten. De hoogste tijd om iets nieuws uit te proberen. Omdat ik zelf bij JohnBeerens.com werk, was de keuze voor mij makkelijk gemaakt: ik ging voor de zilvershampoo van SachaJuan.

 

2

 

Over SachaJuan

SachaJuan is een van mijn favoriete merken op het gebied van haarverzorging. Ik schreef eerder al een blogje over een ander product van dit merk: de Over Night Hair Repair. Dit artikel vind je hier. Alle producten van SachaJuan zijn verrijkt met Ocean Silk Technologie, waarbij zee-algen worden gebruikt om het haar meer elasticiteit en glans te geven. SachaJuan staat tegenwoordig ook bekend als een van de favoriete merken van Monica Geuze. Je vind dit merk dan ook terug in haar eigen box, die ze in samenwerking met The Boxing Club heeft gelanceerd, super gaaf!

 

 

De zilvershampoo van SachaJuan

Net zoals de meeste zilvershampoos zorgt de zilvershampoo van SachaJuan ervoor dat de gele tonen in je haar worden geneutraliseerd. Maar wat maakt deze shampoo anders dan andere shampoos? Dat zal ik je vertellen! De zilvershampoo van SachaJuan bevat namelijk vele extra’s: zo geeft de shampoo je haar meer glans en volume, biedt het UV-bescherming en bescherming tegen allerlei andere invloeden van buitenaf Ă©n last but not least bevat deze shampoo Ocean Silk Technologie. Hierbij worden de eiwitten en mineralen van verschillende soorten zee-algen gebruikt om je haar te verzorgen. Je haar wordt goed gehydrateerd en versterkt. Belangrijk is om de shampoo in vochtig haar aan te brengen, het goed te laten opschuimen en vervolgens grondig uit te spoelen. Voor het beste resultaat kun je daarna de SachaJuan zilverconditioner gebruiken.

 

3

 

Het resultaat

Ik heb de zilvershampoo van SachaJuan nog maar enkele keren gebruikt en tot nu toe ben ik zeer tevreden. De shampoo ruikt lekker, schuimt goed op en je hoeft er maar een klein beetje van te gebruiken. Mijn haar is nog steeds mooi asbruin en in mijn highlights is geen enkele gele gloed te bekennen. Wel miste ik tijdens het douchen nog een conditioner om mijn haar weer lekker zacht te maken. Gelukkig heeft SachaJuan ook een zilverconditioner. Die ga ik dus nog even aanschaffen! Zie hieronder het resultaat van mijn haar na het gebruik van de SachaJuan zilvershampoo.

 

Kopie van Lunchen bij Lunchroom Binnen-4

 

Handige informatie & kortingscode!

De zilvershampoo van SachaJuan kost €22 en is verkrijgbaar bij JohnBeerens.com. Omdat Monica Geuze deze week haar box in samenwerking met The Boxing Club lanceert en omdat SachaJuan als merk in haar box zit, profiteer je bij JohnBeerens.com deze hele week van maar liefst 25% korting op alles van SachaJuan! Gebruik hiervoor de code JBxMONICA. Klik hier om alle producten van SachaJuan te bekijken. Wat vind jij van het merk SachaJuan? En welke (zilver)shampoo gebruik jij om je haar optimaal te verzorgen? Laat het me vooral weten in de reacties hieronder. Wil je geen enkele blog missen? Abonneer je op mijn website en stay tuned!

 

Liefs, Anouk

 


Let’s stay in contact! Volg mij op:

Instagram, Facebook, Bloglovin’ & Twitter


 

 

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen