Review | Alien – Thierry Mugler

I love Alien van Thierry Mugler! Deze parfum ruikt echt héérlijk! Wist je dat je de parfums van Thierry Mugler in ontzettend leuke cadeausets kunt shoppen? Leuk voor jezelf of voor je geliefde! Zelf ontving ik voor mijn verjaardag een te gekke giftset met daarin een aantal prachtige Alien items. Lees je mee?

Alien toilettas

Het eerste item uit deze giftset is een schattig toilettasje waarin je al jouw musthaves kwijt kunt. Het tasje is wit van kleur en daarop is een prachtig parelachtig patroon gegraveerd. In het midden staat de naam van het merk. Zelf ga ik dit tasje gebruiken voor mijn make-up spulletjes voor on the go, super handig!

 

80052846_original_original_1

 

Alien Eau de Parfum 30ml

Naast een toilettasje bevat deze giftset een Eau de Parfum (30ml) van Alien. Deze parfum zit verpakt in paarse flacon, die de vorm heeft van een edelsteen. De gouden details maken het design helemaal af, LOVE IT! Alien staat voor het uitzonderlijke in iedere vrouw: voor de wens uniek en anders te zijn. De geurnoten die in deze parfum verwerkt zitten zijn magisch en geven je meteen een positieve vibe. De geur bestaat uit: sambac jasmijn, cashmeran hout en witte amber.

 

4

 

Alien Eau de Parfum 10ml Purse Spray

Last but not least bevat deze te leuke set ook een super schattige Purse Spray van 10ml. Deze navulbare spray heeft hetzelfde diamantachtige design als de parfum, maar is een stuk kleiner en dus een stuk makkelijker mee te nemen. Door het kleine formaat past deze parfum in iedere tas en ruik jij ook onderweg nog super lekker, ideaal!

 

2

 

Zowel de parfum als de purse spray uit deze set zijn navulbaar en gaan dus voor eeuwig mee! Je kunt ze super makkelijk in de winkel bij laten vullen. Ideaal, want dit geldt niet voor alle flacons van Alien. Helaas is deze set niet meer verkrijgbaar, máár gelukkig shop je ontzettend veel leuke Alien items bij ICI Paris. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt! Voor welke set zou jij gaan? En wat is jouw favoriete geur? Laat het me vooral weten in de reacties hieronder! Wil je geen enkele blog missen? Abonneer je op mijn website en stay tuned!

 

Liefs, Anouk

 


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebookBloglovin’ & Twitter


 

 

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen