Urban Decay – Naked Illuminated Shimmering Powder

Go get your glow met deze prachtige shimmering powder van Urban Decay! Deze highlighter is mijn favoriet van dit moment en in de blog van vandaag vertel ik jullie alles over deze musthave. Lees je mee?

Urban Decay – #PRETTYDIFFERENT

Niets gaat boven een mooie glow op je gezicht en met de Naked Illuminated Shimmering Powder van Urban Decay ben je zeker aan het juiste adres! Deze highlighter zit verpakt in een prachtig doosje en wordt geleverd met een bijpassend poederkwastje. Het doosje is echt een lust voor het oog: de roségouden glitter kleur met de oranje, bruine en witte accenten maken het ontwerp helemaal af. Aan de binnenkant vind je een handig spiegeltje en daarmee kun je deze highlighter op elk gewenst moment aanbrengen, waar je ook bent!

 

3

 

De Naked Illuminated Shimmering Powder is een ware multitasker. Je kunt de fijne, satijnachtige poeder aanbrengen op je gezicht en op je lichaam, LOVE IT. Zelf breng ik de highlighter vaak op mijn jukbeenderen en net onder mijn wenkbrauwen aan. Als ik ga stappen vind ik het ook mooi om wat glinstering te hebben in mijn hals en decolleté. De highlighter komt in diverse kleuren. Zelf koos ik voor de kleur Aura. Dit is een lichte perzikachtige kleur met daarin een hele fijne glitter. Hieronder zie je een foto waarbij ik de highlighter op mijn jukbeenderen draag. Het is op de foto wat lastig te zien, vanwege het licht dus daarom heb ik nog een foto met een swatch op mijn arm toegevoegd.

 

2

 

Ik vind deze highlighter echt een musthave! Ik ben ontzettend enthousiast over de kleur, want deze tint had ik nog niet in mijn make-up stash. De highlighter shop je bij ICI Paris XL en kost €32,50. Dit is wellicht wat aan de dure kant, maar als je bedenkt dat je hier zo ontzettend lang mee doet, valt het reuze mee! Wat vinden jullie van mijn nieuwe highlighter? En wat is jullie favoriete make-up product? Laat het me vooral weten in de reacties hieronder! Wil je geen enkele blog missen? Abonneer je op mijn website en stay tuned!

 

Liefs, Anouk

 


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebookBloglovin’ & Twitter


 

 

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen