Review | Coco Clean Day and Night Toothpaste

Een stralend witte lach! Dat wil iedereen wel toch? Tegenwoordig bestaan er tal van manieren om dit gewenste effect te bereiken, maar niet elke manier is ideaal. Zo kan het bleken van je tanden nogal schadelijk zijn en het zetten van facings is voor sommigen onder ons nog net een stapje te ver. We gaan liever op zoek naar een natuurlijke én (niet geheel onbelangrijk) betaalbare manier voor dat prachtige witte gebit. Vanaf nu kun je dat gewoon thuis doen, met Coco Clean! Ben je benieuwd hoe? Lees dan snel verder!

Wat is Coco Clean?

Coco Clean richt zich op het natuurlijk witter maken van je tanden, zodat je jouw glimlach weer kunt laten stralen! In samenwerking met tandartsen heeft Coco Clean een speciale Day and Night Toothpaste ontwikkeld voor een optimale verzorging van je gebit. Het setje bestaat uit twee tandpasta’s met ieder hun eigen formule. Ik mocht in samenwerking met Coco Clean dit top-duo uitproberen. Ik zal jullie er alles over vertellen.

Day Toothpaste (voor overdag)

De tandpasta voor overdag (de Day-formule) gaat verkleuring van je tanden tegen. In drie dagen zou deze verkleuring tot wel 100% verwijdert moeten zijn! Ook beschermt deze tandpasta je mond tegen bacteriën die gedurende de dag een gevaar kunnen vormen voor je gebit. Kort samengevat zorgt de Day Toothpaste voor bescherming, een wittere kleur van je tanden én geeft het je gebit een langdurig frisse adem, ideaal!

Night Toothpaste (voor in de avond)

Naast een speciale tandpasta voor overdag heeft Coco Clean ook een Night Toothpaste ontwikkeld. Deze Night-formule herstelt het gebit doordat het je tandglazuur verzorgd en beschermd. Ook worden bacteriën geneutraliseerd, waardoor je ’s ochtends wakker wordt met een frisse adem, LOVE IT. Zoals je op de foto’s hieronder kunt zien, heeft de Day-variant een lichtblauwe kleur en de Night-variant een zwarte kleur. Beide tandpasta’s worden geleverd in een formaat van 75ml.

 

2

 

Hoe gebruik je het?

Voor het beste effect moet je gedurende de dag beide tandpasta’s combineren: poets één tot maximaal twee keer per dag met de Day Toothpaste en in de avond één keer met de Night Toothpaste. Voor een volledige mondverzorging wordt aangeraden ook de Coco Clean Mouthwash en Tongue Cleaner te gebruiken. Ik heb geluk dat mijn tanden van zichzelf al redelijk wit zijn en ik vind dit duo de ideale manier om dit zo te houden. Vooral de smaak van een tandpasta vind ik erg belangrijk en ik moet zeggen dat beide tandpasta’s erg fris ruiken en fijn zijn in gebruik. Mocht je de producten van Coco Clean gaan gebruiken, dan denk ik dat het erg belangrijk is dat je niet al te hoge verwachtingen hebt. Na het gebruik van Coco Clean zul je nooit hetzelfde resultaat bereiken als mensen in tv commercial spots. Wat je wel kunt bereiken is een mooie, natuurlijk witte lach. Je kunt op de website van Coco Clean veel voor en na foto’s terugvinden. En voor het beste resultaat zou ik het gewoon een keertje uitproberen! Het setje van de twee tandpasta’s kost 22.95 en is verkrijgbaar via deze link.

 

3

 

Wat vinden jullie van Coco Clean? En hoe zorgen jullie voor het behoud van die stralend witte glimlach? Laat het me vooral weten in de reacties hieronder! Wil je geen enkele blog missen? Abonneer je op mijn website en stay tuned!

 

Liefs, Anouk

 


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebookBloglovin’ & Twitter


 

 

 

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen