Review | SCENTO Body Scrub & Body Cream

It’s almost Valentine’s Day! Verras jezelf of jouw Valentijn met deze prachtige giftset van SCENTO. SCENTO is een merk met een breed assortiment aan producten en is exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL. De set die ik heb ontvangen bestaat uit een Body Scrub en een Body Cream, héérlijk. In deze blog vertel ik jullie er alles over. Wil je meer weten? Lees dan snel verder! 🖤

SCENTO

SCENTO was tot voor kort nog een redelijk onbekend merk voor mij. Zelf heb ik het merk een tijdje geleden ontdekt, toen ik van een vriendinnetje deze SCENTO giftset voor mijn verjaardag kreeg. SCENTO staat voor eenvoudige verfijning. Het merk verkoopt allerlei soorten producten: van geurkaarsen, geurstokjes en kamerparfums tot handcrèmes, douchespullen en andere verzorgingsitems. SCENTO wordt exclusief bij ICI Paris XL verkocht en is eigenlijk een beetje vergelijkbaar met Rituals, alleen dan een stukje goedkoper!

 

SCENTO-2

 

Giftset – Body Scrub & Body Cream

De giftset die ik voor mijn b-day ontving, bestaat uit een Body Scrub én Body Cream uit de Cherry Blossom & Freesia lijn. De geur van de producten doet je denken aan die van bloeiende kersenbomen: elgant en romantisch. Als een warm briesje op een heerlijke zomeravond, LOVE IT. Zowel de scrub als de body crème bevatten de volgende geurnoten: citroen, framboos, mandarijn, freesia, kersenbloesem, sandelhout en muskus.

Body Scrub

De body scrub uit deze set is een echte musthave! Het fijne aan dit product is dat het niet zo’n grove, harde scrub is maar juist heerlijk zacht aanvoelt op je huid. De scrub zorgt ervoor dat je huid een lichte peeling krijgt. Ook wordt je huid gevoed en na het douchen voelt alles weer zijdezacht aan. Ik breng deze scrub tijdens het douchen met ronddraaiende bewegingen aan op mijn huid. Als ik alles goed gescrubd heb, spoel ik het vervolgens met warm water af. Geadviseerd wordt om de scrub 2 keer per week te gebruiken om zo een hemels zacht babyhuidje te krijgen. De geur van de scrub is werkelijk waar overheerlijk. Ik zou de geur omschrijven als een frisse, bloemachtige geur. Ik word er helemaal blij van! De Body Scrub is ook los verkrijgbaar en kost €12,15. Meer informatie vind je hier

 

3

 

Body Cream 

Om mijn verzorgingsroutine compleet te maken, gebruik ik na het douchen de body cream die eveneens in deze giftset zit. Ahhh deze crème is ook al zo heerlijk! De geur is vergelijkbaar met die van de scrub. De bodycrème gebruik ik na het douchen om mijn huid goed te hydrateren en te voeden. De crème trekt snel in de huid en na het aanbrengen voelt mijn huid ontzettend zacht aan. De crème zorgt ervoor dat het vochtgehalte in je huid op peil wordt gehouden en dat regeneratie van je huid wordt versnelt. De Body Cream is ook los verkrijgbaar en kost €12,16. Meer informatie vind je hier

 

SCENTO-3

 

Wil je graag beide producten uittesten of cadeau geven? Dan zou ik gewoon de giftset kopen! Deze kost slechts €14,96 en is verkrijgbaar via deze linkIk heb zojuist mijn nieuwe favoriete huidverzorgingsroutine ontdekt! Wat vinden jullie van de producten van SCENTO? En hoe verzorgen jullie je huid? Laat het me vooral weten in de reacties hieronder! Wil je geen enkele blog missen? Abonneer je op mijn website en stay tuned!

 

Liefs, Anouk

 


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebookBloglovin’ & Twitter


 

 

 

 

 

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s